La Marina Alicante Spanje onroerend goed te koop

La Marina Alicante Spanje onroerend goed te koop

De beste manier om in La Marina Alicante onroerend goed te vinden dat past bij uw interesses, is vertrouwen op SMART PROPERTIES.

Wij zijn het makelaarskantoor in La Marina dat u een persoonlijke en professionele behandeling zal bieden en u zal helpen het onroerend goed te koop te vinden dat u zoekt.

De jachthaven is een mooie en zonnige urbanisatie die behoort tot de gemeente San Fulgencio, een prachtige stad aan de Costa Blanca.

Vanwege de gemakkelijke verbinding met de belangrijke steden in de omgeving zoals Elche of Alicante en de hoeveelheid diensten en faciliteiten die het heeft, is La Marina een charmant toevluchtsoord geworden waar het een gezonde en ontspannen levensstijl kan leiden.

Het bestaat voornamelijk uit lage gebouwen zoals individuele villa's en bungalows, waardoor de bewoners het hele jaar door kunnen genieten van de natuur, het buitenleven en de zon.

De nabijgelegen luchthaven van Alicante, die ook dagelijkse en zeer betaalbare vluchten naar verschillende delen van Europa biedt, is een andere belangrijke factor voor de meeste inwoners van La Marina om uit andere Europese landen te komen.

Van de ongeveer zevenduizend inwoners van dit kleine stedelijke centrum komt tachtig procent uit praktisch het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Duitsland, Noorwegen, Zweden en Frankrijk.

Het zijn meestal gepensioneerden die ervoor hebben gekozen zich in deze prachtige hoek van de Costa Blanca te vestigen en het hele jaar door van een prachtige zon te genieten.

Met SMART PROPERTIES vindt u in La Marina Alicante onroerend goed te koop dat u wilt

Als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in La Marina Alicante, dan is het heel gemakkelijk om het te vinden als u contact opneemt met SMART PROPERTIES.

Vertel ons wat voor soort onroerend goed u zoekt in La Marina en onze makelaars helpen u het te vinden.

Met SMART PROPERTIES hoeft u zich geen zorgen te maken over de taal, omdat onze professionals meertalig zijn en uw moedertaal vloeiend spreken.

Wij bieden u een selecte lijst van wederverkoop- of nieuwbouwwoningen.

Wilt u een plot om uw nieuwe, volledig op maat gemaakte woning te bouwen? Wij bieden u een interessante selectie van land van verschillende oppervlakte en locatie, zodat u het land kunt kiezen dat het beste bij u past.

Wilt u een commercieel etablissement openen in La Marina? We hebben een volledig leeg pand om uw nieuwe bedrijf te creëren, of bedrijven die met meubels en klanten werken.

Daarnaast hebben we ook een uitgebreid aanbod van chalets en bungalows voor wederverkoop of nieuwbouw, ideaal om het hele jaar door te leven of om lange vakantieseizoenen door te brengen.

Als u in La Marina Alicante onroerend goed te koop wilt, vraag ons dan naar het huis van uw dromen

Bezoek ons en u zult ontdekken in La Marina Alicante onroerend goed te koop, ideaal om te ontspannen in de zon, golfen op de nabijgelegen golfclub "La Marquesa" of genieten van de lange stranden van Guardamar del Segura.

Wij zijn het makelaarskantoor in La Marina dat u alle nodige diensten biedt zodat de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje snel en comfortabel zal verlopen.

Om contact met ons op te nemen, vult u het webformulier in of stuurt u ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

Onze kantoren zijn gevestigd in:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | + 34 688 265 406


La Marina Alicante Spanje onroerend goed te koop

Wilt u La Marina Alicante Spanje te koop vinden? Mis dan niet deze prestigieuze plaats gelegen aan de Costa Blanca, waar u zult genieten van een oneindig aantal voordelen die uw kwaliteit van leven op een uitstekende manier zal verhogen.

La Marina is een urbanisatie die behoort tot San Fulgencio, waarvan de faam als woongebied de plaats heeft overstegen en een belangrijke internationale reputatie heeft gegenereerd als gevolg van de gunstige voordelen die het biedt voor het leven in de omgeving, evenals de luxe die het te bieden heeft.

Wilt u wonen in een moderne urbanisatie, in voortdurende uitbreiding en ontwikkeling, met nieuwe infrastructuren en met een maximale verbinding met het strand? La Marina in de provincie Alicante is en blijft uw ideale plek om te wonen wanneer u maar wilt, genietend van de lente- en zomerseizoenen met prachtig warm weer en in de herfst- en wintermaanden met een gemiddelde temperatuur van rond de 18 graden Celsius.

Bovendien, de stranden van La Marina zijn slechts een paar kilometer afstand van de woonwijk, die veel privacy bieden en zijn gelegen in een natuurlijke omgeving die zal leiden tot een optimale onderdompeling in de omgeving, zowel in de zanderige zone en in de duinen die bestaan in de nabijheid van de kust.


Koop een huis in La Marina Alicante Spanje om te genieten van het klimaat en de gastronomie van de Costa Blanca

Het hebben van La Marina Alicante Spanje onroerend goed te koop zal aanzienlijk verbeteren van uw kwaliteit van de gezondheid en uw levensstijl, waar u kunt ontspannen als nooit tevoren, met behoud van de veiligheid van het verblijf in luxe nieuwbouw en wederverkoop woningen.

De interieurs van onze woningen zullen u zeer comfortabel laten voelen met ruime kamers en optimale verlichting in de woonkamers en slaapkamers. Daarnaast zijn de keukens uitgerust met de nieuwste apparatuur en de rest van de woningen zijn voorzien van moderne domotica, airconditioning en beveiligingssystemen.


Smart Properties helpt u bij het verwerven van onroerend goed te koop in La Marina Alicante Spanje!

Smart Properties heeft de droom mogelijk gemaakt van meer dan 300 mensen die ons hun getuigenis van dankbaarheid aanbieden voor het vinden van het huis waar ze van gedroomd hebben, dat is waarom we u een breed scala van eigendommen aanbieden om te kopen in La Marina Alicante Spanje onroerend goed te koop.

De meest gekwalificeerde makelaars in Urbanización La Marina zullen in staat zijn om u te adviseren over de belangrijkste voordelen van de plaats, de juridische procedures die moeten worden uitgevoerd en de nodige documentatie voor het koopcontract, waardoor een persoonlijke en op maat gemaakte service voor u.

  • Kantoor Amsterdam Street:
    Telefoon: +34 966 790 787
    Mobiel: +34 622 001 605
    Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
  • Kantoor Pisuerga Park

Teléfono: +34 966 919 928

Móvil: +34 688 265 406

Directie: Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

  • Openingstijden: Maandag tot vrijdag, 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, 10:00 tot 14:00


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp