La Marina Alicante onroerend goed te koop

La Marina Alicante onroerend goed te koop

La Marina Alicante onroerend goed te koop

SMART PROPERTIES biedt u in La Marina Alicante onroerend goed te koop, ideaal om het hele jaar te wonen.

In deze rustige urbanisatie aan de Costa Blanca Zuid, waar tachtig procent van de bevolking uit andere Europese landen komt, kun je de levensstijl leiden die je altijd al wilde hebben.

Daarom zijn een groot aantal inwoners Britse gepensioneerden die hun gewoonten en levensstijl hebben geïmplementeerd in deze prachtige hoek van Spanje.

In La Marina vindt u een groot aantal internationale locaties zoals pubs, Europese foodrestaurants, supermarkten waar u producten uit andere landen, recreatie- en sportgebieden kunt kopen, ...

In La Marina heeft u alle nodige diensten om een comfortabele en ontspannen levensstijl te leiden.

U vindt een uitgebreide infrastructuur van diensten waar naast supermarkten en een verscheidenheid aan winkels ook politie-eenheden, gezondheidscentrum, apotheken, postdienst, taxistandplaats, kerk en sportcentrum zijn.

De jachthaven heeft uitstekende communicatie waardoor u snel en veilig toegang heeft tot de belangrijkste steden van de provincie, zoals Alicante en Elche.

Als u een golfliefhebber bent, op slechts drie kilometer van de beroemde golfclub "La Marquesa" in Ciudad Quesada.

Als u op zoek bent naar La Marina Alicante onroerend goed te koop, vertrouw dan op SMART PROPERTIES

SMART PROPERTIES biedt u de garantie en professionaliteit die u nodig hebt bij het kopen van een huis in een ander land dan het uwe. Als u op zoek bent naar een onroerend goed te koop in La Marina Alicante, bieden wij u een uitgebreid assortiment.

Afhankelijk van uw interesses kunt u het type woning kiezen dat u wilt. We hebben een groot aantal villa's, landhuizen, herenhuizen, bungalows, etc. Wederverkoop

Naast het aanbieden van onroerend goed in La Marina, hebben we ook onroerend goed in andere steden van de Costa Blanca Zuid, zoals Elche of Guardamar del Segura.

U zult ontdekken dat SMART PROPERTIES de nodige ervaring en professionaliteit heeft om het kopen van uw huis in Spanje comfortabel en snel te maken.

Wij bieden u een uitgebreide onroerendgoeddienst. We beheren alle gerelateerde procedures en bieden u gemoedsrust en vertrouwen.

We informeren u over het belang van het aanvragen van de NIE of het openen van een bankrekening in Spanje waar u goederen kunt vestigen en belasting kunt betalen.

We zijn ons bewust van de waarde van de valuta in andere landen en de valutawissel. We berekenen de prijs van het gekozen huis met de valuta van uw land.

Wij adviseren u over het gemak of de noodzaak van het inhuren van alle soorten verzekeringen, zoals gezondheid, leven, huisvesting, auto, ...

Neem contact met ons op om te kopen in La Marina Alicante onroerend goed te koop

Neem contact met ons op als u wilt kopen in La Marina Alicante onroerend goed te koop. U zult onze geweldige ervaring en professionaliteit in de vastgoedsector bekijken. U zult volledig tevreden zijn met ons management.

Onze makelaars spreken de belangrijkste Europese talen vloeiend, dus u zult geen probleem met ons hebben.

Wacht niet langer en vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

Wij wachten op u in onze kantoren in:

KANTOOR 1

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje).

Telefoons: +34 966 790 787 | 34 622 001 605

KANTOOR 2

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: + 34 966 790 787 | + 34 622 001 605

KANTOOR 3

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp