Koopwoningen te koop in San Fulgencio Spanje

Koopwoningen te koop in San Fulgencio Spanje

Als u weg wilt van de steden en in een gezellig dorp in het binnenland van de provincie Alicante wilt wonen, zijn onze Koopjeshuizen te koop in San Fulgencio Spanje ideaal om uw droom waar te maken, omgeven door een magische plek aan de Costa Blanca en met de stranden van de Middellandse Zee dichtbij.

In feite is het belangrijk te vermelden hoe u in de regio van de Vega Baja del Segura een combinatie van natuurlijke landschappen kunt waarnemen die uw uitzicht zullen opfleuren wanneer u elke ochtend wakker wordt, en u een unieke ruimte bieden waar u zich veilig, comfortabel en rustig kunt voelen.

San Fulgencio geniet een belangrijke reputatie bij buitenlanders uit Europa, want velen van hen komen naar Urbanización La Marina, een woonwijk die tot de plaats behoort, om de meest onvergetelijke momenten van hun leven te beleven en de rust te vinden waarnaar ze op zoek waren.


Wilt u weten welke soorten koopwoningen in San Fulgencio Spanje u kunt kopen?

De Koopjeshuizen te koop in San Fulgencio Spanje zijn prachtige huizen waar u voor langere tijd kunt wonen, in de zomer of gewoon wanneer u naar Spanje reist tijdens de beroemdste Spaanse en lokale festivals in de regio, waar u de authentieke cultuur en folklore van Alicante zult ervaren.

Kies uit de meest exclusieve woningtypes:

 • Bungalow te koop in San Fulgencio Spanje.
 • Landhuis te koop in San Fulgencio Spanje.
 • Appartement te koop in San Fulgencio Spanje.
 • Rijtjeshuis te koop in San Fulgencio Spanje.
 • Vrijstaande villa te koop in San Fulgencio Spanje.
 • Grondstuk te koop in San Fulgencio Spanje.

Zonder twijfel zijn onze eigendommen in San Fulgencio vol voorzieningen. In feite, als een gebied met een hoog percentage buitenlandse inwoners, heeft de plaats een buitensporige hoeveelheid privacy en rust in de omgeving. En op dezelfde manier als de stad genereren ook de eigendommen grote belangstelling, want ondanks dat het een stad in het binnenland is, houden de recent gebouwde gebouwen een landelijke esthetische lijn met zeer gunstige en mooie rustieke interieurs.


Bel ons nu om meer informatie aan te vragen over koopwoningen in San Fulgencio Spanje!

De Koopjeshuizen te koop in San Fulgencio Spanje zijn perfect voor u, en u hoeft alleen maar contact op te nemen met een makelaar in San Fulgencio om alle informatie over de huizen in de omgeving te krijgen.

Het meest opvallende kenmerk van onze diensten is, zonder twijfel, de mogelijkheid die wij bieden om een telefoongesprek of een fysieke ontmoeting in meerdere talen te voeren, zodat het voor u gemakkelijker is om de draad van het gesprek te volgen, waardoor het voor u gemakkelijker is om te begrijpen en extra zekerheid bij ons te genereren.

Kantoor Amsterdam Street:

Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Pisuerga Park

Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje.

Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


Goedkoop onroerend goed te koop in San Fulgencio Spanje

Om aan de Costa Blanca te wonen zonder een fortuin uit te geven, kunt u het beste een van onze goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje kopen. San Fulgencio is een typisch traditioneel mediterraan stadje in het binnenland van de provincie Alicante. De laatste jaren is het een bekende internationale enclave geworden met Europese inwoners van verschillende afkomst (Britten, Duitsers, Belgen, Fransen, Nederlanders...) vanwege de korte afstand tot:

 • Golfbaan "La Marquesa": een golfreferentie in de hele Valenciaanse Gemeenschap.
 • Paradijselijke stranden: Guardamar del Segura, La Marina, El Pinet...
 • Wandelroutes: ideaal voor koppels, gezinnen of vrienden.
 • Internationale luchthaven van Alicante: hiermee kunt u gemakkelijk terugkeren naar uw land van herkomst of snel uw familieleden ophalen.

Andere voordelen van wonen in San Fulgencio is de kwaliteitsinfrastructuur, met supermarkten, medisch centrum, openbare school, apotheken, benzinestations, privéklinieken, kleuterscholen, sportcentrum, parken en nog veel meer. Bovendien zijn het zonnige klimaat, de mediterrane gastronomie (door de WHO "World Health Organization" beschouwd als een van de beste ter wereld) en de op de buitenlandse klant gerichte diensten, factoren die met name van invloed zijn geweest bij de aankoop van een huis in San Fulgencio. De urbanisatie La Marina, gelegen in de gemeente van deze toeristische badplaats, is ook een van de meest gewilde gebieden onder het Europese publiek vanwege de ontspannen sfeer en allerlei voorzieningen.


Op zoek naar een goedkope investering? De beste optie is onze goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje

Wilt u een economische investering doen om een mediterrane levensstijl aan te nemen? Onze goedkope eigendommen te koop in San Fulgencio Spanje zijn de beste optie. Wij hebben verschillende soorten huizen te koop tegen de beste prijzen op de Spaanse vastgoedmarkt en met zeer aantrekkelijke kenmerken:

 • Lichte en ruime kamers
 • In perfecte staat van instandhouding
 • Privé terrassen en buitenruimtes
 • Slaapkamers met inbouwkasten
 • Open en volledig uitgeruste keukens

Onze strandhuizen in San Fulgencio zijn tweedehands maar behouden een onberispelijke staat dankzij de voortdurende zorg van hun huidige eigenaars. In feite zijn de woningen die u in deze gepersonaliseerde catalogus ziet, door een veeleisende controle beoordeeld om er zeker van te zijn dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Wij hebben appartementen, bungalows en vrijstaande villa's met ruime percelen dicht bij allerlei diensten, de natuur en de zee.


Neem contact op met SMART PROPERTIES voor meer informatie over onze goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over onze goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje? Wilt u weten hoe wij werken en waarom onze aankoopservice zo eenvoudig is? Contacteer ons team van meertalige agenten online op sales@smartinmo.com of via e-mail:

 • Kantoor Amsterdam Street: +34 966 790 787 | +34 622 001 605 
  Amsterdam Street 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
 • Parque Pisuerga kantoor: +34 966 919 928 | +34 688 265 406 | +34 688 265 406 
  Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp