Koopjesvilla's te koop in La Marina San Fulgencio

Koopjesvilla's te koop in La Marina San Fulgencio

5 tips om onroerend goed in Spanje te kopen tegen de beste prijs

Al vele jaren biedt de Middellandse Zeekust van Spanje een breed scala aan woningen tegen een zeer redelijke prijs. Het is echter duidelijk dat dit niet voor altijd zal duren.
Elk jaar kiezen steeds meer mensen de Spaanse Costa's als hun vakantiebestemming of als hun droompensioen. Jarenlang zonneschijn, ontspannen levensstijl en betaalbaar wonen. Dit alles is zeer moeilijk te vinden tussen de andere Europese landen.

Als u een woning aan de Costa Blanca wilt kopen, moet u zich haasten, want de prijzen beginnen te stijgen.

Binnen Smart Properties geeft onze expertise ons de mogelijkheid om u in dit artikel te adviseren hoe u de beste woning voor de beste prijs kunt vinden.

1. Vraag uzelf af of u het zich kunt veroorloven om onroerend goed te kopen

Voordat u een bod uitbrengt op een woning, moet u ervoor zorgen dat u het zich kunt veroorloven. Precies weten hoeveel u kunt uitgeven is cruciaal en de belangrijkste factor. Kijk goed hoeveel geld je hebt en hoeveel geld je eventueel bij de bank moet lenen. Het kennen van de waarde van uw activa kan ook helpen als u eerst een onroerend goed moet verkopen om uw aankoop in Spanje te financieren.

2. Permanent Wonen, Vakantiewoning of vastgoedbelegging?

Het is niet hetzelfde als u een woning koopt voor uw vakantie of als u met pensioen gaat naar Spanje. En als u alleen koopt als investering, dan zou het ook niet hetzelfde zijn. Een of ander gebruik kan de onderhandelingen bepalen.

Als u alleen op vakantie komt en de rest van het jaar verhuurt, kunt u misschien een compromis sluiten met een lager budget als u denkt aan het rendement. Aan de andere kant, als u fulltime naar Spanje verhuist, zou u waarschijnlijk moeite doen om de beste woning voor u te vinden.

3. Onderzoek over het onroerend goed en de verkoper

We zullen altijd meer onderzoek doen naar het onroerend goed en ook naar de verkoper en de redenen voor verkoop. Het kennen van deze informatie kan altijd helpen bij een onderhandeling. Identificeer of het onroerend goed al een tijdje op de markt staat of dat de prijs is veranderd, of er externe factoren zijn die de prijs kunnen variëren of als u weet dat de persoonlijke situatie van de verkopers u kan helpen bij het uitbrengen van een bod op een onroerend goed .

4. Neem een kijkje op de Wederverkoop vastgoedmarkt

De prijzen van wederverkoopwoningen zijn logischerwijs lager dan de nieuwbouwwoningen. Er zijn veel geweldige wederverkoopwoningen tegen uitstekende prijzen in de regio's van de Costa Blanca. Soms zijn er geweldige koopjes bij bankbeslag, die u niet alleen goede prijzen bieden, maar ook geweldige financiële voorwaarden. Af en toe vindt u bij de bankbeslagnemingen een "nooit bewoond" pand.

5. Koopje

Doe een bod en probeer de vraagprijs te verslaan. U moet onderhandelen om de best beschikbare prijs te krijgen, maar als u te agressief bent met uw aanbod, kan de verkoper uw aanbod afwijzen. Je moet beleefd zijn en respect tonen voor de verbeteringen die op het terrein zijn aangebracht; ook al moet u andere kosten van de aanbiedingsprijs aftrekken voor meer verbeteringen die mogelijk aan het onroerend goed moeten worden aangebracht.


Vind koopje villa's te koop in San Fulgencio met Smart Properties

Neem de tijd om een kijkje te nemen in onze catalogus van eigendommen waar u alle villa's, bungalows en herenhuizen kunt vinden die we beschikbaar hebben. Met een schat aan ervaring in de verkoop van woningen en vastgoedbeleggingen in Spanje, heeft het multiculturele team van Smart Properties een uniek begrip en kennis van de lokale omgeving dankzij hun individuele betrokkenheid die ze gedurende vele jaren hebben verworven.

Koopjes Villa's te koop in La Marina San Fulgencio

Profiteer van de Koopjes Villas te koop in La Marina San Fulgencio aangeboden door Smart Properties om te leven ondergedompeld in de beroemde Costa Blanca, een regio vol mogelijkheden om te doen en een ideale locatie als je wilt een echt gezond leven in Spanje te hebben.

De woonwijk La Marina is een van de meest benijdenswaardige urbanisaties in de provincie Alicante, die door zijn populariteit de stad waartoe het behoort, San Fulgencio, heeft overtroffen in termen van grootte, demografie en modernisering van ruimtes. Ongetwijfeld wordt La Marina door het Europese publiek beschouwd als een perfecte plaats om te genieten van het mooie weer en de stranden met blauwe vlag aan de Costa Blanca.

In feite hebben de bewoners van de urbanisatie binnen 3 kilometer van de ontwikkeling de beroemde stranden van La Marina, waar El Rebollo strand opvalt met zijn fijne gouden zand, natuurlijke duinen, blauwe vlag en Spaanse bars langs de 1 kilometer lengte. Op zijn beurt onderscheidt het strand La Marina zich ook gunstig, waarvan de omgeving een groenige vegetatie mengt met het kustzand.

Wonend in de urbanisatie heeft u de maximale voorzieningen om u heen, zoals supermarkten, banken, apotheken, sportscholen... Bovendien, de open en natuurlijke ruimtes in La Marina maken het zeer comfortabel om ontspannende wandelingen te maken in de verfrissende ochtendbries.


Kent u ons aanbod van Koopjesvilla's te koop in La Marina San Fulgencio voor alle soorten gezinnen?

Bent u geïnteresseerd in voordelige Villa's te koop in La Marina San Fulgencio? De zeer betaalbare prijzen zijn geschikt voor alle soorten gezinnen die willen genieten van een tweede huis aan de Costa Blanca Spanje.

Ondanks het feit dat ze zeer betaalbaar zijn voor een groot percentage van de mensen, zijn de kwaliteiten nog steeds zeer hoog, met villa's van aanzienlijke omvang en gelegen in de meest bevoorrechte gebieden van La Marina.

U zult uw dagen ontspannen doorbrengen, in alle rust en in harmonie met de sfeer van de urbanisatie. Bovendien zullen de zwembaden u toelaten om meer plezier te hebben tijdens het zomerseizoen, want u zult in staat zijn om af te koelen wanneer u maar wilt.

Wilt u in uw huis kleine hoekjes hebben die ideaal zijn om te lezen, te rusten of naar muziek te luisteren? Vind in de interieurs van de villa's de meest geschikte ruimte waar u echte privacy kunt hebben.


Als je een van onze goedkope villa's te koop in La Marina San Fulgencio koopt, hoef je niet te wachten om erin te wonen

Bij Smart Properties kunt u snel en gemakkelijk goedkope villa's te koop in La Marina San Fulgencio kopen. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met onze makelaars:

  • Amsterdam Street Kantoor:
  • Telefoon: +34 966 790 787
  • Mobiel: +34 622 001 605
  • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
  • Pisuerga Park Kantoor
  • Openingstijden: Maandag tot vrijdag, 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, 10:00 tot 14:00


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp