​Koopjeshuizen te koop in Elche Spanje

​Koopjeshuizen te koop in Elche Spanje

Koopjeshuizen te koop in Elche Spanje

Bij SMART PROPERTIES willen we u een aantrekkelijke selectie van koopjeshuizen te koop aanbieden in Elche Spanje, waaronder veel exclusieve eigendommen. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken als u een huis aan de zuidelijke Costa Blanca wilt vinden tegen een kleine vergoeding.

Elche is één van de belangrijkste steden in de provincie Alicante. Met 230.000 inwoners is deze duizendjarige stad 2500 jaar geleden gesticht door de Iberiërs. Deze prachtige stad, waar de zonnige en milde winters kenmerkend zijn, heeft 9 kilometer aan stranden met zacht en bijna maagdelijk zand, bekroond met de Blauwe Vlag. De belangrijkste kenmerken zijn

  • Zijn populaire rivier Vinalopó, die de stad doorkruist
  • Het immense Palmeral de Elche, uitgeroepen tot werelderfgoed
  • De Vrouwe van Elche: belangrijk beeld van een vrouw uit de Iberische periode
  • El Hondo Natuurpark, "El Fondó", van hoge ecologische waarde
  • "Het Mysterie van Elx", verklaard Mondeling en Immaterieel Erfgoed van de Mensheid

Vanaf de klokkentoren van de Basiliek geniet u van een onovertroffen uitzicht over de stad en het immense Palmbos. Naast het enorme culturele en natuurlijke potentieel, heeft Elche een grote economische activiteit door zijn specialisatie in schoenproductie, die wordt beschouwd als een van de belangrijkste producenten in Europa.

Wat voor soort koopjeshuizen in Elche Spanje wilt u bezoeken?

SMART PROPERTIES biedt u een gevarieerde portefeuille van koopjeshuizen te koop aan in Elche Spanje. Het stadscentrum is omgeven door uitgestrekte vlaktes met talrijke landhuizen en villa's, die gemakkelijk toegang hebben tot de stad.

Sommige van onze eigendommen in Elche zijn aan renovatie toe. In SMART PROPERTIES hebben we een architectuur- en constructieafdeling die bestaat uit ervaren professionals die u zullen helpen met het herstel of de bouw van uw nieuwe huis in Elche, La Marina, Guardamar del Segura, San Fulgencio ...

We hebben ook moderne appartementen in La Hoya klaar om in te trekken en tien minuten rijden van het strand, appartementen aan de frontlinie van het strand van Los Arenales del Sol, commerciële panden in toeristische gebieden om een bedrijf te beginnen, percelen om uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen, landbouwgrond, charmante vrijstaande villa's met verschillende aantallen slaapkamers en sommige met een zwembad, enz.

We geven u graag meer informatie over onze koopjeshuizen in Elche Spanje.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over koopjeshuizen in Elche Spanje waar u misschien geïnteresseerd in bent. SMART PROPERTIES heeft uitgebreide professionele ervaring in de Spaanse vastgoedsector. Het is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van onroerend goed aan de zuidelijke Costa Blanca, voornamelijk in La Marina, Guardamar del Segura, San Fulgencio, Elche, enz.

Wij bieden onze klanten een uitgebreide onroerend goed service, het verzorgen van het papierwerk met betrekking tot de aanvraag voor de NIE, financiële diensten, huis- en autoverzekeringen, deviezen, etc.

Ons team van makelaars spreekt vloeiend Engels, Spaans, Duits, Frans, Nederlands, ... Bezoek ons op onze sociale netwerken en u leert ons beter kennen.

Vul het contactformulier op onze website in of schrijf een e-mail naar sales@smartinmo.com . We wachten op u bij:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoon: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 919 928 |+34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp