Koopjes Herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie

Koopjes Herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie

Bij Smart Properties vindt u een koopje van herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation tegen gereduceerde en zeer concurrerende prijzen. Als u op zoek was naar een makelaar aan de Costa Blanca die goedkope woningen dicht bij de zee aanbiedt, dan is Smart Properties uw makelaar.

Onze goedkope herenhuizen in La Marina Urbanisation zijn de mediterrane woningen waar u altijd al van gedroomd heeft. Een woning, waarvan u op het eerste gezicht kunt zien dat ze gezellig en vol karakter is. De terrassen zijn een van de meest representatieve gebieden van dit model van onroerend goed; een grote ruimte om te genieten met de familie in een grote bijeenkomst of om te ontspannen in je eentje onder het genot van een mooie lezing.

De mediterrane stijl van onze koopjes herenhuizen in La Marina Urbanisation biedt u zeer ruime en lichte omgevingen.  U zult frisse en zuivere lucht inademen dankzij de korte afstand tot de zee.

  • Lichtgevende woningen
  • Warm in de winter
  • Koel in de zomer
  • Vrolijke sfeer

Deze goedkope en gezellige herenhuizen in La Marina (San Fulgencio - Alicante) zijn ideaal voor stellen of gepensioneerden die op zoek zijn naar hun vakantieplek in Spanje. Het wonen en delen van een vakantiehuis als dit zal je helpen om het welzijn en de kwaliteit van het leven waarnaar je op zoek bent te verhogen.

Koopje herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie minder dan 5 km van de zee
Een van de meest verrassende aspecten van onze voordelige herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation is de ligging. Op andere websites vindt u misschien huizen van dezelfde stijl tegen veel hogere waarden. Bij Smart Properties willen we dat al onze klanten hun droom kunnen vervullen om dicht bij de zee te wonen.

Als u onze catalogus van herenhuizen bekijkt, zult u zien dat u naast de prijzen ook verrast zult worden door de korte afstand tot de zee. Een van de dichtstbijzijnde stranden van dit complex van urbanisaties is Guardamar del Segura.

De stranden van Guardamar del Segura zijn spectaculair.  Op hun fijne zand kunt u rustig zonnebaden en in hun kristalheldere water kunt u genieten van hun prachtige zeebodem. Bovendien hebben deze stranden een blauwe vlag, een onderscheiding die door een Europese jury wordt toegekend aan stranden van kwaliteit: netheid, dienstverlening, toegankelijkheid, enz.


Ontdek al onze voordelige herenhuizen te koop in de urbanisatie La Marina

Wilt u alle kwaliteiten ontdekken van onze koopjes-Townhouses in La Marina Urbanisation? Neem dan vandaag nog contact op met ons team van makelaars in San Fulgencio en kom meer te weten.

Vul het contactformulier op onze website in, stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com of bezoek ons op:

AMSTERDAM STREET KANTOOR:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

Koopje Townhouses te koop in La Marina Urbanization

Vind de beste Koopje Townhouses te koop in La Marina Urbanization in de vastgoedmarkt. Wij hebben een zorgvuldige selectie voorbereid om u kwaliteitswoningen aan te bieden tegen zeer betaalbare prijzen vanaf 46.000 euro. Ze zijn allemaal in perfecte staat.

Als u een gezin heeft, zult u graag wonen in deze prachtige mediterrane hoek, hetzij om van uw vakantie te genieten of om permanent te wonen het hele jaar door. La Marina Urbanisation heeft scholen en onderwijscentra waar uw kinderen naar toe kunnen, en ook een aantal internationale, zodat u ook een andere wens in vervulling laat gaan, namelijk dat uw kinderen Engels leren en een mooie toekomst tegemoet gaan.

Als u een herenhuis koopt, kunt u er niet alleen in de zomer van genieten, dankzij de nabijheid van de stranden van Guardamar del Segura, maar u kunt er ook in de winter van genieten vanwege het zonnige klimaat en de aangename temperaturen. De winter is in dit gebied nauwelijks merkbaar, zodat veel bewoners van deze urbanisatie zelfs in januari watersporten beoefenen.

Bovendien is de urbanisatie La Marina perfect voor kinderen en dieren omdat er speelplaatsen en open ruimtes zijn waar ze kunnen rondrennen en spelen.

Onze Koopjes Townhouses te koop in La Marina Urbanization zijn perfect voor gezinnen, koppels en individuen

Het meest opvallende kenmerk van onze Koopjes Townhouses te koop in La Marina Urbanization is hun prijs. Wij bieden u woningen tegen zeer concurrerende prijzen, met gereduceerde prijzen en lager dan het oorspronkelijke aanbod.

Naast het feit dat ze perfect zijn voor gezinnen, zijn ze ook ideaal voor gepensioneerden, koppels of individuen die op zichzelf willen wonen. Wij hebben goedkope herenhuizen met 1 slaapkamer en 1 badkamer aangepast aan dit type publiek.

Wij bieden verschillende soorten herenhuizen aan: huizen die ongemeubileerd, gemeubileerd of gedeeltelijk gemeubileerd verkocht worden om aan de verschillende smaken van onze klanten te voldoen, want sommigen zijn op zoek naar het hele huis met meubels en anderen zijn op zoek naar een goedkoop herenhuis zonder meubels zodat ze het naar hun eigen smaak kunnen inrichten.

Sommige keukens zijn volledig gerenoveerd en sommige badkamers zijn nieuw ingericht met wastafel, toilet en douche van muur tot muur.


Het kopen van een van onze Koopje Townhouses te koop in La Marina Urbanization is een rendabele investering voor zowel wonen als verhuren

De hoge vraag naar Koopjes herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie maakt het kopen van een van hen een zeer rendabele investering optie voor het huren.

Het is ook een zeer goede investering optie om in te wonen vanwege alle voordelen die je kunt krijgen. Ontdek meer voordelen van onze herenhuizen en neem contact op met SMART PROPERTIES, om u te informeren in alles wat u nodig heeft.

Een gekwalificeerde en meertalige agent uit ons team zal u graag helpen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze kantoren:

KANTOOR 1

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

U kunt ook een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com.


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp