Koopjes Herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie

Koopjes Herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie

Bij Smart Properties vindt u een koopje van herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation tegen gereduceerde en zeer concurrerende prijzen. Als u op zoek was naar een makelaar aan de Costa Blanca die goedkope woningen dicht bij de zee aanbiedt, dan is Smart Properties uw makelaar.

Onze goedkope herenhuizen in La Marina Urbanisation zijn de mediterrane woningen waar u altijd al van gedroomd heeft. Een woning, waarvan u op het eerste gezicht kunt zien dat ze gezellig en vol karakter is. De terrassen zijn een van de meest representatieve gebieden van dit model van onroerend goed; een grote ruimte om te genieten met de familie in een grote bijeenkomst of om te ontspannen in je eentje onder het genot van een mooie lezing.

De mediterrane stijl van onze koopjes herenhuizen in La Marina Urbanisation biedt u zeer ruime en lichte omgevingen.  U zult frisse en zuivere lucht inademen dankzij de korte afstand tot de zee.

  • Lichtgevende woningen
  • Warm in de winter
  • Koel in de zomer
  • Vrolijke sfeer

Deze goedkope en gezellige herenhuizen in La Marina (San Fulgencio - Alicante) zijn ideaal voor stellen of gepensioneerden die op zoek zijn naar hun vakantieplek in Spanje. Het wonen en delen van een vakantiehuis als dit zal je helpen om het welzijn en de kwaliteit van het leven waarnaar je op zoek bent te verhogen.

Koopje herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie minder dan 5 km van de zee
Een van de meest verrassende aspecten van onze voordelige herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation is de ligging. Op andere websites vindt u misschien huizen van dezelfde stijl tegen veel hogere waarden. Bij Smart Properties willen we dat al onze klanten hun droom kunnen vervullen om dicht bij de zee te wonen.

Als u onze catalogus van herenhuizen bekijkt, zult u zien dat u naast de prijzen ook verrast zult worden door de korte afstand tot de zee. Een van de dichtstbijzijnde stranden van dit complex van urbanisaties is Guardamar del Segura.

De stranden van Guardamar del Segura zijn spectaculair.  Op hun fijne zand kunt u rustig zonnebaden en in hun kristalheldere water kunt u genieten van hun prachtige zeebodem. Bovendien hebben deze stranden een blauwe vlag, een onderscheiding die door een Europese jury wordt toegekend aan stranden van kwaliteit: netheid, dienstverlening, toegankelijkheid, enz.


Ontdek al onze voordelige herenhuizen te koop in de urbanisatie La Marina

Wilt u alle kwaliteiten ontdekken van onze koopjes-Townhouses in La Marina Urbanisation? Neem dan vandaag nog contact op met ons team van makelaars in San Fulgencio en kom meer te weten.

Vul het contactformulier op onze website in, stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com of bezoek ons op:

AMSTERDAM STREET KANTOOR:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp