Koopje Vrijstaande Villas te koop in San Fulgencio Spanje

Koopje Vrijstaande Villas te koop in San Fulgencio Spanje

In het binnenland van de provincie Alicante kunt u investeren in Koopje Vrijstaande Villas te koop in San Fulgencio Spanje om uw droom te verwezenlijken om op een rustige plek te wonen, omringd door natuur, cultuur en een uitstekende lokale keuken die uw dagen zullen opvrolijken.

In de omgeving van San Fulgencio zult u een typische natuur van de Costa Blanca waarnemen, waar de prachtige landschappen van brede valleien en bergketens uitstralen. In feite veroorzaakt de bevoorrechte ligging van dit gezellige dorp bij zijn inwoners een toename van de gezondheid en een uniek welzijn, juist vanwege de klimatologische omstandigheden en het gebrek aan vervuiling in zijn straal.

Tegelijkertijd blijft de stad San Fulgencio zich positioneren als één van de steden met het hoogste aantal buitenlandse inwoners in de provincie Alicante, en dit dankzij de beroemde en zeer prestigieuze urbanisatie aan de Costa Blanca, La Marina. De demografie van de woonwijk is in de loop der jaren inderdaad toegenomen, waardoor een belangrijke multiculturele hotspot is ontstaan voor liefhebbers van het strand en het goede Spaanse leven.


Als u verliefd bent geworden op de Koopje Vrijstaande Villas te koop in San Fulgencio Spanje, neem dan een kijkje in onze catalogus

Nu vindt u Koopje Vrijstaande Villas te koop in San Fulgencio Spanje zodat u met uw geliefden kunt gaan wonen in de seizoenen die u het beste uitkomen. Met deze investering kunt u van de zomer genieten als nooit tevoren en belangrijke sensaties beleven in de maanden juli, juni en augustus.

Toch hebben onze eersteklas villa's alles wat nodig en essentieel is om de winter door te brengen. Bovendien kunt u dankzij de airconditioning uw huis op elk gewenst moment van airconditioning voorzien en zijn de ramen in de keuken en de woonkamer zeer noodzakelijk voor de verwarming van het interieur en voor het genereren van licht.

Ondertussen zullen de kleintjes zich zonder zorgen kunnen vermaken en rondrennen op het perceel, want ze zullen veel ruimte hebben om zich te vermaken, en ze zullen een koele duik kunnen nemen in de zwembaden en kunnen ontspannen in het solarium waarover onze villa's al beschikken.


Wilt u informatie over Koopje Vrijstaande Villas te koop in San Fulgencio Spanje? Een makelaar kan u adviseren

Om meer informatie aan te vragen over Koopje Vrijstaande Villas te koop in San Fulgencio Spanje dient u contact op te nemen met een makelaar in San Fulgencio zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Ons meertalige team kan namelijk in meerdere talen met u praten, zodat u elkaar beter begrijpt en u dichter bij elkaar komt. Ons makelaarskantoor waardeert en waardeert menselijk contact, begrip en betrokkenheid als belangrijke punten voor een succesvolle koop- en verkoopactiviteit.

Kantoor Amsterdam Street:

 • Telefoon: +34 966 790 787
 • Mobiel: +34 622 001 605
 • Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Pisuerga Park

 • Telefoon: +34 966 919 928
 • Mobiel: +34 688 265 406
 • Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje.
 • Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


Goedkope vrijstaande villa's te koop in San Fulgencio Spanje

Onze goedkope vrijstaande villa's te koop in San Fulgencio Spanje zijn alles wat je nodig hebt om je levenskwaliteit te verbeteren. Het complete aanbod van diensten (vele internationale), de nabijheid van de Middellandse Zee en de beroemde golfbaan La Marquesa, maken het mogelijk om ontspannen te leven met allerlei voorzieningen binnen handbereik. In slechts 10 minuten bereikt u de mooiste stranden van de Spaanse Middellandse Zeekust. De stranden van Guardamar del Segura worden door veel nationale en internationale mensen gekozen vanwege hun prachtige natuurlijke omgeving met duinen en dennenbossen rondom, hun brede en lange afmetingen, fijn goudkleurig zand, turquoise water en een zeer compleet aanbod van diensten (parkeren, watersporten, ligstoelen en parasols te huur, strandwacht, strandbars...). Al deze kwaliteiten hebben deze stranden de Europese blauwe vlag opgeleverd.

Bovendien heeft deze gemeente in het binnenland van de Costa Blanca een internationale sfeer, aangezien de meeste inwoners afkomstig zijn uit Midden- en Noord-Europa. De Urbanización La Marina, een macro-wooncomplex van de stad San Fulgencio, is een van de meest gewilde bestemmingen en een referentiepunt om het hele jaar door te wonen. Het contact met de omgeving, het onovertroffen zonnige klimaat en de geweldige infrastructuur zijn cruciale aspecten die de aankoop van een woning in de provincie Alicante beïnvloeden.


Natuur, privacy en rust, wat onze goedkope vrijstaande villa's te koop in San Fulgencio Spanje het beste omschrijft

Zou u graag een ruime woning kopen op een groot perceel, maar kunt u zich niet veroorloven veel geld uit te geven?  Onze goedkope vrijstaande villa's te koop in San Fulgencio Spanje zijn de meest geschikte woningen om in te investeren vanwege hun scherpe prijzen en uitstekende voorzieningen:

 • 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Ruime percelen
 • Vrij uitzicht op de natuur
 • Airconditioning
 • Veiligheidsroosters en muskietennetten
 • Dakterrassen met royale terrassen
 • Gemeenschappelijk zwembad

Onze vrijstaande villa's zijn zeer gezellige woningen met hun typisch Spaanse stijl en mooi ingerichte kamers. Onze villa's zijn gemeubileerd, volledig uitgerust en klaar om in te trekken.  Bovendien spreken onze makelaars uw taal vloeiend, zodat u geen enkel probleem zult hebben met de communicatie en het begrijpen van alle informatie die u zult ontvangen.

Ontvang uitgebreid advies bij het kopen van een van onze goedkope vrijstaande villa's te koop in San Fulgencio Spanje

Wij zijn een multidisciplinair team dat u volledig ondersteunt bij het kopen van een van onze goedkope vrijstaande villa's te koop in San Fulgencio Spanje. Ontvang meer informatie via de volgende contactmethoden:

sales@smartinmo.com | Webformulier

 • Kantoor Amsterdam Street:

Telefoonnummers: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

 • Parque Pisuerga Kantoor:

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406 | +34 688 265 406 | +34 966 919 928

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp