Immobilien zum Verkauf in Crevillente

Immobilien zum Verkauf in Crevillente

Crevillente is een gemeente en Spaanse stad die behoort tot de Valenciaanse Gemeenschap,. Als u op zoek bent naar Immobilien zum Verkauf in Crevillente, zult u geïnteresseerd zijn te weten dat deze stad vele bezienswaardigheden heeft die het een ideale plek maken om in Spanje te investeren. Sommige ervan zijn:

  • De traditionele tapijtindustrie, waaraan het de bijnaam heeft gegeven Tapijt stad. U vindt een grote verscheidenheid aan kwaliteits- en design tapijten, gemaakt met ambachtelijke en moderne technieken, die uw huis met stijl en warmte zullen decoreren.
  • De twee grote festiviteiten:Moren en christenen, uitgeroepen tot Festivals van Internationaal Toeristisch Belang, samen met de viering van Pasen, Festivals van internationaal toeristisch belang. Je zult kunnen genieten van de muziek, kleur, geschiedenis en toewijding die deze festivals doordringen, die een grote volks deelname en een rijke culturele traditie kennen.
  • De natuurlijke omgeving, die landschappen van grote schoonheid en diversiteit biedt, zoals Sierra de Crevillente, waar u activiteiten kunt beoefenen zoals wandelen, klimmen of fietsen, of de Natuurpark El Hondo, waar u talloze soorten watervogels en inheemse flora kunt observeren.
  • Zij zijn nabijheid van de hoofdstad Alicante, die in slechts 24 minuten kan worden bereikt Hierdoor heeft u gemakkelijk toegang tot alle diensten, infrastructuur en mogelijkheden die Alicante biedt, evenals de stranden, gastronomie en vrije tijd.

Als u op zoek bent naar een huis dat u ruimte, privacy, rust en comfort biedt, dan kunt u onze Immobilien zum Verkauf in Crevillente

Onze Immobilien zum Verkauf in Crevillente zijn chalets en vrijstaande villa's en landhuizen midden in de natuur, naast gewassen en uitzicht op groene ruimtes, waardoor u zich in het paradijs voelt. Enkele voordelen van deze eigenschappen zijn:

  • Ruime en privéwoningen: waar u voldoende ruimte heeft voor u en uw gezin, maar ook voor uw huisdieren, uw boomgaard of uw tuin. Bovendien hoef je, omdat het zelfstandige woningen zijn, met niemand iets te delen en heb je ook geen last van luidruchtige buren.
  • Rustige huizen weg van het lawaai van de stad: Als u op zoek bent naar ontkoppeling van de stress en drukte van de stad, dan zijn deze huizen ideaal voor u. Ze bevinden zich in landelijke gebieden, omgeven door natuur en stilte, waar u frisse lucht kunt inademen en kunt ontspannen. Je kunt luisteren naar het gezang van vogels, het geruis van de wind of het geluid van water en 's nachts de sterrenhemel bewonderen.
  • Comfortabele huizen dicht bij de stad: Hoewel deze huizen zich in een natuurlijke omgeving bevinden, zijn ze niet geïsoleerd of ongeïsoleerd. Ze liggen op een paar minuten rijden van het centrum van Crevillente, waar u alle diensten en voorzieningen kunt vinden die u nodig heeft, zoals winkels, supermarkten, apotheken, scholen, gezondheidscentra, enz. Ook zit u dicht bij de hoofdstad Alicante, die u gemakkelijk via de snelweg of snelweg kunt bereiken.
  • Huizen te koop en tegen gereduceerde prijzen: Als je denkt dat deze huizen onbetaalbaar zijn voor je portemonnee, dan heb je het mis. Op dit moment bieden wij u een speciaal aanbod van huizen te koop in Crevillente, tegen gereduceerde prijzen.

Mis deze kans niet om te investeren in Immobilien zum Verkauf in Crevillente

U zult verrast zijn wat wij u naast onze producten nog meer kunnen bieden Immobilien zum Verkauf in Crevillente. Een uitgebreide inkoopservice, de ondersteuning van een toonaangevend bureau in de regio en andere verrassingen. Beantwoord uw vragen of maak een afspraak via:

 sales@smartinmo.com 

  • Straat Kantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

  • Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp