Huizen te koop La Marina urbanisatie

Huizen te koop La Marina urbanisatie

Huizen te koop La Marina urbanisatie

Al enkele decennia is La Marina een van de door de inwoners van Noord-Europa gekozen plaatsen om lange vakantieseizoenen door te brengen, genietend van de zon en een ontspannen leven. In SMART PROPERTIES bieden wij u een interessante selectie van

Huizen te koop La Marina urbanisatie . Deze moderne urbanisatie is gebouwd rekening houdend met alle diensten die nodig zijn voor de huidige levensstijl. U kunt gaan wonen aan de Costa Blanca en genieten van alle benodigde infrastructuur om in totaal comfort te leven.

Dankzij de uitstekende locatie kunnen de buren in een aangename omgeving wonen en gemakkelijk toegang hebben tot de meest interessante plaatsen:

    · Internationale luchthaven Alicante

    · De golfbaan

    · De prachtige stranden van de Costa Blanca van Spanje

    · De meest relevante steden in de omgeving: Elche, Alicante, Guardamar, ...

Op de nabijgelegen luchthaven van Alicante zijn tal van luchtvaartmaatschappijen actief die communiceren met de Costa Blanca met alle punten van Europa. Er is een breed scala aan internationale dagelijkse vluchten tegen zeer concurrerende prijzen.

De populaire en beroemde golfclub "La Marquesa " ligt in Ciudad Quesada, op slechts drie kilometer van La Marina. Op deze 18-holes golfbaan kunt u zich vermaken in de milde ochtenden van de Spaanse winter met uw vrienden.

U zult verrast zijn door de nabijheid van de lange stranden van Guardamar del Segura , op 5 kilometer van de urbanisatie La Marina. U zult genieten van het warme en transparante water, ideaal voor het beoefenen van uw favoriete watersporten.

In welk type huizen te koop La Marina urbanisatie wilt u wonen?

In SMART PROPERTIES hebben we een gevarieerd portfolio van huizen te koop in La Marina urbanisatie. Vertel ons hoe uw ideale woning is. We luisteren graag naar je om een profiel te maken van het huis van je dromen. Op deze manier bieden we u een bestudeerde selectie van de eigenschappen die voor u interessant kunnen zijn.

We hebben nieuwe bouw en de wederverkoop woningen, voornamelijk villa's, bungalows, appartementen, ... Zeker hebben we de woning die u zoekt.

We kunnen u ook landen aanbieden van verschillende oppervlakken die zich op verschillende punten in La Marina, Elche, Guardamar del Segura, Rojales bevinden ... Hiermee kunt u uw volledig gepersonaliseerde huis bouwen, omringd door de droomtuin die u altijd al wilde hebben . In SMART PROPERTIES hebben we een bouwafdeling. Als u uw eigen huis wilt bouwen of uw huis wilt hervormen of uitbreiden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons personeel is hoog opgeleid om uw wensen vorm te geven en uw huis te conditioneren om aan al uw behoeften te voldoen.

Wilt u onze huizen te koop La Marina urbanisatie bezoeken?

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van een van onze huizen te koop La Marina urbanisatie, neem dan contact met ons op. We zullen u graag vergezellen om alle functies en voordelen uit te leggen die elk huis u biedt. U zult graag de vloeiendheid waarmee wij uw taal spreken controleren. Onze makelaars hebben een grote professionaliteit en zullen u informeren over alle vragen die u wilt met betrekking tot de aankoop van een onroerend goed in Spanje.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op het web verschijnt of stuurt u ons een e-mail naar sales@smartinmo.com We wachten op u in onze kantoren op:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 Sa Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp