Huizen te koop in La Marina

Huizen te koop in La Marina

Huizen te koop in La Marina

Vertellen je vrienden over de fantastische vakanties die ze doorbrengen aan de Costa Blanca of het goede weer dat ze genieten in de milde en zonnige winters van deze prachtige hoek van Spanje? SMART PROPERTIES nodigt u uit om zijn interessante selectie van huizen te koop in La Marina te bezoeken, zodat u ook kunt genieten van alle voordelen die de Costa Blanca u biedt.

Het grootste deel van de bevolking van La Marina komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Ongeveer 4000 Britten wonen in een stedelijk centrum waar ongeveer 7.000 inwoners wonen, waaronder Duitsers, Noren, Zweden, Fransen, ... Om deze reden zijn de gewoonten van de inwoners in de stad gevestigd, dus het is heel gebruikelijk om te vinden producten uit andere Europese landen, internationale restaurants, pubs, uitgaansgelegenheden, enz. Natuurlijk kunt u ook genieten van de voortreffelijke mediterrane keuken die in de regio gebruikelijk is:

  · Uw typische rijstpaella met hout gemaakt konijn

  · Omelet, serranoham, gerookte kaas, ...

  · Lepel gerechten zoals "gekookt met ballen"

De belangrijkste redenen waarom mensen uit verschillende delen van Europa overeenkomen om La Marina te kiezen als rustplaats tijdens hun vakantie of waar ze een gelukkig pensioen kunnen doorbrengen zijn:

  · Uitstekend weer, met meer dan 300 dagen per jaar zonneschijn

  · Gemakkelijke verbinding en nabijheid van de internationale luchthaven van Alicante

  · Relevante steden in hun omgeving: Alicante, Elche, Guardamar del Segura, ...

  · Golfclub "La Marquesa" in het nabijgelegen Ciudad Quesada

  · Idyllische stranden van Guardamar del Segura

Huizen te koop in La Marina, de beste optie om te leven in een rustige omgeving, omringd door voorzieningen

SMART PROPERTIES heeft een belangrijke selectie van huizen te koop in La Marina. Wij bieden nieuwe of wederverkoop woningen . Wilt u wonen in een grote onafhankelijke villa gebouwd met een traditionele stijl die Andalusische boerderijen nabootst? Stel je voor dat zijn witte muren contrasteren met zijn roodachtige daken en stenen plinten. U zult genieten van de artistieke roosters van de ramen, de bogen van de grote veranda, ...

We hebben huizen te koop in de belangrijkste gebieden van La Marina zoals La Escuera, El Molar, Oasis, enz. Afhankelijk van uw prioriteiten bieden wij u huizen met uitzicht op Guardamar del Segura, zeer dicht bij de stad of de prachtige stranden van Guardamar del Segura, ...

Ze zijn gebouwd op percelen van verschillende grootte waarin zich een uitstekend zwembad bevindt, omringd door solarium, prachtige tuinen, parkeerplaatsen voor voertuigen, enz.


Als u wilt, zullen onze makelaars u informeren over onze huizen te koop in La Marina

Als u geïnteresseerd bent in het ontvangen van meer informatie over een van onze huizen te koop in La Marina, zullen onze makelaars u vriendelijk helpen. U kunt ons persoonlijk bezoeken op elk van onze kantoren. We hebben uitgebreide openingstijden van maandag tot zaterdag. U zult het geweldig vinden om te zien dat wij uw taal vloeiend spreken.

Als u de voorkeur geeft aan een eerste contact via e-mail, kunt u schrijven naar: sales@smartinmo.com . U kunt ook het contactformulier invullen dat op het web verschijnt en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze kantoren zijn gevestigd in:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp