​Huizen te koop in La Marina San Fulgencio

​Huizen te koop in La Marina San Fulgencio

Huizen te koop in La Marina San Fulgencio

De beste manier om van een ontspannen levensstijl te genieten en uw favoriete activiteiten in een zonnige omgeving uit te voeren, is door een van onze huizen te kopen in La Marina San Fulgencio.

De jachthaven is een urbanisatie gelegen aan de Costa Blanca van Spanje en begon haar stedelijke ontwikkeling in de jaren tachtig.

In enkele decennia is het uitgegroeid tot een van de grootste aanvaardingsthema's van de Costa Blanca door het Europese publiek, vooral de Britten.

Een van de belangrijkste redenen waarom deze verstedelijking dit grote succes heeft bereikt, is de uitstekende locatie.

De jachthaven ligt in een rustige omgeving waar de bewoners wonen, zoals ze altijd al hebben gewild, op een ontspannen manier genieten van de prachtige zon van de Costa Blanca.

Het heeft buitengewone verbindingen met de meest interessante punten, zoals de luchthaven, op slechts twintig minuten afstand.

Bovendien vindt u op de luchthaven "El Altet" dagelijkse en betaalbare vluchten naar de belangrijkste bestemmingen in Europa, zodat u uw familie zo vaak kunt bezoeken als u maar wilt.

Als u een golfliefhebber bent, op slechts drie kilometer afstand, heeft u de golfclub "La Marquesa", gelegen in het nabijgelegen Ciudad Quesada.

Huizen te koop in La Marina San Fulgencio, de perfecte plek om te wonen als u van het strand en golf houdt

We raden u aan onze huizen te bezoeken in La Marina San Fulgencio, omdat we weten dat ze voldoen aan alle vereisten die u in Spanje wilt hebben.

Als u verhuist naar La Marina, kunt u genieten van de prachtige stranden van Guardamar del Segura.

Vijf kilometer scheiden de jachthaven van Guardamar del Segura, waar de beroemde en uitgestrekte stranden als de meest gematigde van de Spaanse Middellandse Zee worden beschouwd.

Zijn transparante en kalme wateren bereiken een gemiddelde temperatuur in de maand augustus van 27º C, terwijl ze in de winter niet afdalen vanaf 20º C.

Om deze reden is het heel gebruikelijk om atleten te vinden die verschillende watersportdisciplines oefenen op elk moment van het jaar, zoals windsurfen, waterskiën, zeilen, ...

Kun je je voorstellen zonnebaden op het zachte zand van het strand terwijl je luistert naar het geruis van de golven van de zee?

In deze hemelse omgeving willen wij u onze huizen te koop aanbieden in La Marina San Fulgencio, de perfecte plek om te genieten van de natuur, golf, zon en zee.

Bezoek vandaag onze huizen te koop in La Marina San Fulgencio en begin te genieten van de Costa Blanca

Deze zomer kunt u genieten van de Costa Blanca van Spanje, zijn buitengewone stranden met kristalhelder water, zijn golfbanen ondergedompeld in een spectaculaire mediterrane omgeving en de felle zon. Bezoek onze huizen te koop in La Marina San Fulgencio en u zult geboeid zijn door zijn benijdenswaardige eigenschappen.

Aarzel niet om ons vragen te stellen die je nodig hebt. Ons deskundig team van makelaars in onroerend goed heeft de nodige opleiding om al uw vragen op te lossen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het contactformulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u een e-mail naar sales@smartinmo.com

U kunt ons ook bezoeken op het kantoor van uw keuze:

KANTOOR 1:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp