Huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje

Huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje

Huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje

Wij willen dat u geniet van het beste mediterrane klimaat in onze huizen te koop in La Marina Costa Blanca, Spanje. Als je niet weet waar je de volgende zomervakantie moet doorbrengen, raden we La Marina aan, een gehucht van Elche met prachtige stranden met turquoise wateren en gouden zandstranden die je aanmoedigen om te baden en verschillende buitenactiviteiten te beoefenen.

Je weet niet hoe goed een langdurig verblijf zal zijn in een kustplaats als La Marina. Daarin zult u zich verzoenen met de uren slaap en zult u zich vergapen aan prachtige afdrukken vanaf uw terras of solarium. Er is niets beter dan in een hangmat liggen met je ogen dicht terwijl je de eerste zonnestralen van de dag neemt. Dit is de mediterrane stijl die we allemaal in onze routine willen opnemen.

Als je door het fijne zand loopt, loop je naar het noorden, met het natuurpark Salinas de Santa Pola. In de tegenovergestelde richting vindt u de prachtige duinen van La Marina totdat u Guardamar del Segura bereikt.

Huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje om van het geweldige weer te genieten

In Smart Properties zijn we experts in huizen te koop in La Marina Costa Blanca, Spanje en in andere aantrekkelijke regio's zoals Guardamar del Segura, Ciudad Quesada, Orihuela Costa, Torrevieja of La Mata. Deze prachtige gebieden hebben gemeen met het fantastische mediterrane klimaat waar Spanje bekend om staat, de nabijheid van fantastische stranden met kristalhelder water en het brede scala aan vrijetijdsbesteding en entertainment.

De meest geprezen sport door toeristen in de provincie Alicante is golf. Golfers uit heel Europa komen kijken om de bal te slaan op prestigieuze golfbanen. In dit geval raden we Ciudad Quesada aan, waar de beroemde golfclub La Marquesa of bekend staat als "de 18-holes golfbaan". U kunt ook vele andere golfbanen vinden waar u zo vaak als u wilt kunt oefenen.

Welk type woning heeft uw voorkeur? We kunnen u aanbieden van appartementen, flats, bungalows, herenhuizen, semi-herenhuizen, urbanisaties, fantastische villa's te koop, grond, commerciële gebouwen, landhuizen, zowel wederverkoop als nieuwbouw.

Bekijk onze catalogus met huizen te koop in La Marina Costa Blanca Spanje

We raden u aan zo snel mogelijk onze uitgebreide portfolio van huizen te koop in La Marina Costa Blanca, Spanje te bezoeken, zodat u zo snel mogelijk de meest winstgevende investering vindt. De beste huizen zijn vaak snel uitverkocht, dus wees u bewust van de nieuwe publicaties van wederverkoopwoningen en nieuwbouw rond de Costa Blanca.

Houd niet de twijfel en vraag onze makelaars alles wat u nodig hebt om terug te keren om de illusie van beleggen in het droomhuis te herstellen. U kunt ons vinden in elk van onze kantoren:

  • KANTOOR 1

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

Fax: 966 797 842

· E-mail: sales@smartinmo.com

  • KANTOOR 2

· Adres: Parque del Esla 65, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 790 787

Mobiele telefoon: +34 622 001 605

· E-mail: sales@smartinmo.com

  • KANTOOR 3

· Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Vaste lijn: +34 966 919 928

Mobiele telefoon: +34 688 265 40

Fax: 966 797 842

· E-mail: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp