Goedkope woningen te koop in San Fulgencio Spanje

Goedkope woningen te koop in San Fulgencio Spanje

Onze goedkope woningen te koop in San Fulgencio Spanje zijn een van de meest gezochte woorden op Google om een huis in Spanje te kopen. En het is niet verwonderlijk, want San Fulgencio heeft alles wat u nodig heeft om rustig te leven dankzij het complete aanbod van diensten, de nabijheid van de Middellandse Zee en de prestigieuze golfbaan La Marquesa . Op slechts 10 minuten rijden van deze moderne stad vindt u een van de mooiste stranden van de Costa Blanca Zuid: die van Guardamar del Segura, met prachtige duinen, strandbars, de mogelijkheid om allerlei watersporten te beoefenen, hangmatten huren en parasols, parkeerplaats en veiligheidsdienst.

In deze gewaardeerde gemeente ademt een internationale sfeer doordat de meerderheid van de inwoners buitenlanders zijn en veel diensten voor hen bestemd zijn. Bovendien is de urbanisatie La Marina een zeer gewenst gebied om in te wonen, een wooncomplex dat als een gemeente wordt beschouwd vanwege het grote aantal bewoners en beschikbare diensten. Deze urbanisatie is een internationale maatstaf voor het hele jaar door wonen vanwege het contact met de natuur en het onovertroffen zonnige klimaat van de Costa Blanca . Bovendien is de rust die La Marina uitstraalt een van de factoren die het meest van invloed zijn bij het kopen van een woning in de provincie Alicante.


Goedkoop onroerend goed te koop in San Fulgencio, Spanje: de beste investeringsoptie

Wilt u beleggen zonder een fortuin uit te geven? U kunt dit eenvoudig doen door een van onze goedkope eigendommen te koop in San Fulgencio Spanje te kopen. In ruil daarvoor ontvangt u een groot aantal voordelen die uw kwaliteit van leven zullen verbeteren. Onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio, Spanje zijn in perfecte staat en klaar om in te trekken:

 • Appartementen met eigen zonnig terras en patio
 • Goedkope en onafhankelijke chalets met uitzicht op zee, zwembad en pergola
 • Land om uw ideale huis te bouwen
 • Lokale bedrijven in commerciële gebieden om te investeren

Als u op zoek bent naar een huis, zullen zowel onze appartementen als onze villa's u betoveren vanwege hun uitstekende locaties in de buurt van de zee, golf en diensten. U kunt ook gemakkelijk naar de internationale luchthaven van Alicante komen, met dagelijkse vluchten tegen lage prijzen.


Wij zijn een toonaangevend agentschap in goedkope woningen te koop in San Fulgencio, Spanje

Onze specialisatie in goedkope eigendommen te koop in San Fulgencio, Spanje, heeft ons in staat gesteld om uitmuntendheid en leiderschap te bereiken als een benchmarkbureau in San Fulgencio en La Marina Urbanization. Daarnaast hebben we een meertalig team met uitgebreide ervaring in het internationale publiek, de vastgoedmarkt en het beheer van procedures die nodig zijn om succesvol en zonder complicaties een huis te kopen aan de Costa Blanca Zuid. Hieronder tonen we u de adressen en contactmethoden van onze twee fysieke kantoren met de volgende openingstijden voor het publiek: Maandag tot vrijdag, van 9.00 tot 19.00 uur | Zaterdag, van 10.00 tot 14.00 uur.

 • Straatkantoor Amsterdam:

Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

 • Kantoor Pisuerga Park

Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante


Goedkope woningen te koop in San Fulgencio Spanje

Wilt u een goedkoop huis vinden dicht bij zee en golf? Dan moet u onze goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje zien. Deze toeristische stad in het zuiden van de Costa Blanca (provincie Alicante) is een favoriete bestemming geworden voor veel Europeanen vanwege de heerlijke mediterrane keuken, het zonnige klimaat, het contact met de natuur, de moderne sportfaciliteiten en een uitgebreid netwerk van diensten (parken, kinderscholen, culturele activiteiten, supermarkten, benzinestations, apotheken, etc.). Bovendien kunt u dankzij de uitstekende ligging in een paar minuten naar:

 • La Marquesa" golfbaan: internationaal bekend en een van de beste in de Valenciaanse Gemeenschap.
 • Paradijselijke stranden van fijn zand en kiezels .... (La Marina, Guardamar del Segura, enz.).

San Fulgencio is een stad die voor zijn inwoners zorgt. Een voorbeeld hiervan zijn alle internationale diensten voor de Europese bevolking, zodat zij zich thuis voelen vanaf het eerste moment dat zij naar deze charmante plaats verhuizen. Urbanización La Marina is een wooncomplex gelegen in de gemeente San Fulgencio. Het is een gebied van groot belang om het hele jaar door te wonen vanwege de hoogwaardige infrastructuur met commerciële ruimtes. Bovendien biedt dit woongebied een rustige omgeving die u in staat stelt in contact te komen met de natuur en een ontspannen levensstijl aan te nemen.


Investeringskans wanneer u een van onze goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje koopt

Wij zijn een toonaangevend makelaarskantoor in dit gebied. Daarom bieden wij u goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje en zeer interessante nieuwbouwwoningen:

 • Goedkope appartementen in de urbanisatie La Marina met privé buitenruimtes en uitzicht op de natuur.
 • Goedkope villa's te koop dichtbij allerlei winkels en in traditionele stijl.
 • Landhuizen aangepast aan alle budgetten met ruime percelen, barbecueplaats, privé zwembad en tuinen.

Onze huizen te koop in San Fulgencio onderscheiden zich door hun gezellige en warme sfeer, hun ruime kamers en hun bevoorrechte ligging vlakbij de Middellandse Zee en de golfbaan. Zonder twijfel is de aankoop van een van onze woningen een uitstekende en verstandige investering.  Mis deze kans niet en neem contact op met SMART PROPERTIES, uw vertrouwde adviseurs die uw taal vloeiend spreken.


Ontvang juridisch en financieel advies om een van onze goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje te kopen

Wij zijn niet alleen een toonaangevend makelaarskantoor voor goedkope koopwoningen in San Fulgencio Spanje en de urbanisatie Marina, maar ook een team van meertalige agenten die hooggekwalificeerd zijn in de vastgoedsector. Krijg alle informatie die u nodig heeft om een nieuw huis te kopen in Spanje via de volgende contactgegevens:

 • Kantoor Amsterdam Street:

Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

 • Kantoor van Parque Pisuerga:

Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp