Goedkope villa's te koop in la Marina urbanisatie

Goedkope villa's te koop in la Marina urbanisatie

Bij Smart Properties hebben we een GEWELDIGE PROMOTIE van goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina die u zouden kunnen interesseren. Deze woningen bevinden zich op minder dan 5 kilometer van de zee en hebben geweldige kwaliteiten:

  • Prive zwembad
  • Tuin
  • Solarium
  • Portiek
  • Priveparkeren
  • Enzovoort

Onze villa's zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit en hun duidelijke doel is om op het eerste gezicht een mediterraan ontwerp en stijl te bieden. Als u dacht dat het hebben van een eigen vrijstaande villa aan de zuidelijke Costa Blanca binnen het bereik van enkelen lag, komt dat omdat u Smart Properties en zijn catalogus met goedkope huizen in de urbanisatie La Marina nog niet kende.

Naast het aanbieden van een ruim en goedkoop vakantiehuismodel, bieden wij u goedkope chalets AAN EEN VERLAAGDE PRIJS. Blader door onze catalogus met villa's te koop in La Marina en ontdek al onze prachtige huizen.

Wonen in de urbanisatie La Marina ontdekt u snel de voordelen van wonen aan de Costa Blanca. Op nog geen 5 kilometer afstand liggen de stranden van Guardamar del Segura en de golfbanen van La Marquesa, gelegen in Ciudad Quesada Rojales . Dankzij het uitstekende mediterrane klimaat kunt u het hele jaar door genieten van de zee en uw favoriete sport.

Wilt u uw huis verkopen voordat u een van onze cCheap villa's te koop in de urbanisatie la Marina koopt?

Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw huis voordat u een van onze fantastische goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina koopt, helpt Smart Properties u uw eigendom snel te verkopen.

Ons makelaarskantoor in San Fulgencio heeft een persoonlijke verkoopservice voor huizen waarbij we een groep gekwalificeerde professionals ter beschikking stellen om zo snel mogelijk een koper te vinden.

Als u besluit uw huis bij ons te verkopen, hoeft u zich geen zorgen te maken of iets te doen. Ons team zorgt voor alles, van begin tot eind:

  • Gekwalificeerd team, met ervaring en kennis van de vastgoedmarkt in Spanje
  • Voorafgaand advies: erfenissen, flatgebouwen ...
  • Webpositionering: we vergroten de zichtbaarheid van uw woning op internet.
  • Administratief beheer: wij zorgen voor alles wat met de verkoop van een onroerend goed te maken heeft: verhuur, handtekeningen, belastingen, enz.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning met Smart Properties, klik dan op de volgende link: https://smartpropertiesinspain.com/nl/verkopen-van-uw-woning/

Neem contact op met Smart Properties en begin te genieten van een van onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina

Wilt u de kwaliteiten van onze goedkope villa's te koop in de urbanisatie la Marina weten? Neem contact op met ons verkoopteam en laat u adviseren over de beste woning.

Om met Smart Properties te communiceren, kunt u het contactformulier invullen dat wordt weergegeven in onze contactsectie of ons een e-mail sturen naar sales@smartinmo.com

Wil je ons persoonlijk ontmoeten? We wachten op je om

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp