Goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje

Goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje

Goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van goedkope landhuizen te koop in Elche, moet u weten dat Smart Properties een brede catalogus heeft met huizen van dit specifieke model.

Als u een landhuis in Elche probeert te kopen, is dat omdat u op zoek bent naar een huis in een natuurlijke omgeving, waar u frisse lucht kunt inademen en kunt genieten van de rust . Veel van onze landhuizen die te koop staan in Elche bieden uitgestrekte grond om te verbouwen . Nu kunt u uw eigen tuin aanleggen met aardappelen, sla, granaatappel, sinaasappel, enz.

Bij Smart Properties kunnen we voldoen aan de vraag van de klant die geïnteresseerd is in een traditioneel landhuis in mediterrane stijl of de koper die een landhuis wil kopen met een moderner en verfijnder ontwerp.

Naast het opnemen van eigen grond voor teelt, kunnen onze landhuizen in Elche beschikken over:

  • Prive zwembad
  • Werf
  • Terras
  • Solarium
  • parkeren
  • Open haard

Evenzo kunnen onze makelaars u exclusieve landhuizen aanbieden, gebouwd met materialen van topkwaliteit.

3 redenen waarom u bij Smart Properties in Elche, Spanje, goedkope landhuizen zou moeten kopen

Bij Smart Properties stellen we al onze toewijding vanaf het eerste moment ter beschikking van de klant. Als u onze professionals vertrouwt om een van onze landhuizen te koop in Elche, Spanje te kopen, bieden wij u:

  • Persoonlijke behandeling afsluiten. In ons onroerend goed aan de Costa Blanca hebben we een gekwalificeerd menselijk team en bovenal dicht bij de klant. Wanneer een potentiële koper bij ons komt op zoek naar zijn droomhuis, zorgen wij er direct voor dat hij zich prettig en veilig voelt. Vanaf het eerste moment geven we om het welzijn en de kwaliteit van leven van onze klanten.
  • Ruime ervaring in de sector. Ons makelaarskantoor heeft een lange geschiedenis op de onroerendgoedmarkt van de Costa Blanca Zuid. Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we onze diensten kunnen diversifiëren en precies weten wat elke klant nodig heeft.
  • Lange woningportefeuille. Alle gebieden waar we woningen aanbieden, gaan vergezeld van een brede lijst met aanbiedingen, zodat de klant verschillende opties heeft om aan zijn behoeften te voldoen.

Uw nieuwe huis aan de Costa Blanca vindt u tussen een van onze goedkope landhuizen te koop in Elche, Spanje. Kom ze ontdekken!

Kom naar Smart Properties en ontdek onze catalogus met goedkope landhuizen te koop in Elche, Spanje. U kunt meer informatie aanvragen via ons contactformulier in onze "CONTACT" -sectie of neem contact op met een van onze makelaars in La Marina - San Fulgencio:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam 1-03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje.

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34688265406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp