Goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje

Goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje

Wilt u aan de Middellandse Zee van Spanje wonen zonder veel geld uit te geven? Met onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje kan dat gemakkelijk. San Fulgencio, een toeristische en internationale stad in het binnenland van de Costa Blanca Zuid is aanzienlijk gegroeid in de afgelopen jaren en is uitgegroeid tot een van de favoriete plaatsen om te wonen voor veel mensen uit Noord-Europa. Onder de redenen die zij het belangrijkst vinden om permanent in San Fulgencio te gaan wonen zijn:

 • Golfbaan "La Marquesa": een van de beste in de provincie Alicante.
 • Idyllische stranden in de buurt: La Marina, El Pinet, Guardamar del Segura...
 • Wandelpaden: bewegwijzerd en van verschillende moeilijkheidsgraad.
 • Kwaliteitsinfrastructuur: supermarkten, privé-klinieken, openbare school, apotheken, benzinestations...
 • Moderne voorzieningen: theater, sportcentrum, kinderspeelzalen, parken...

Bovendien hebben het zonnige klimaat en de aangename temperaturen het hele jaar door, samen met de gezonde mediterrane gastronomie, ook een opmerkelijke invloed als het gaat om het kopen van een woning in San Fulgencio. Een ander aspect dat zeer wordt gewaardeerd, is dat de stad veel zorg besteedt aan haar buitenlandse burgers en hen diensten aanbiedt die speciaal voor hen zijn ontworpen, zodat ze zich vanaf het eerste moment voelen alsof ze in hun land van herkomst zijn. De urbanisatie La Marina is een van de meest gewilde gebieden van San Fulgencio om in te wonen, omdat het is uitgerust met alle noodzakelijke diensten om comfortabel te leven en een ontspannen en internationale sfeer heeft waar het mogelijk is om snel nieuwe vrienden te maken.

Goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje, een betaalbare kans om te leven naast de natuur en dicht bij de zee

SMART PROPERTIES is een toonaangevend makelaarskantoor in dit gebied. Daarom bieden wij u nieuwbouwwoningen en goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje. Ons complete aanbod van woningen in San Fulgencio omvat:

 • Goedkope appartementen te koop in de urbanisatie La Marina: met eigen terras, balkon, solarium, uitzicht op de bergen,...
 • Goedkope villa's te koop San Fulgencio Spanje: dicht bij alle voorzieningen en in moderne en traditionele Spaanse stijl.
 • Betaalbare landhuizen met grote percelen, privé zwembad, barbecuezone, inheemse vegetatie ....

Elk van onze aantrekkelijke en zonnige eigendommen heeft verschillende kenmerken en ontwerpen die ze uniek en zeer speciale woningen maken. Ze hebben echter allemaal een aantal kenmerken gemeen: grote, open ruimtes, lichte kamers, rustige gebieden en bevoorrechte locaties dicht bij de zee en golf.


Wij bieden u goedkope huizen te koop aan in San Fulgencio Spanje en in de beste gebieden van de Costa Blanca Zuid (zee, golf en binnenland)

Als onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje u bevielen, maar u wilt verder onderzoek doen, dan kunt u onze moderne en comfortabele catalogus openen om alle soorten woningen te vinden (nieuwbouw en wederverkoop) in plaatsen van zee, golf of het binnenland: Guardamar del Segura, Ciudad Quesada, Torrevieja...

Amsterdam Street Kantoor:
Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Parque Pisuerga:
Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje


Goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje

Ben je altijd al gek geweest op steden? Bent u op zoek naar rust op een locatie die uw levenskwaliteit verbetert? In onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje kun je wonen in een van de meest aantrekkelijke gemeenten in de Valenciaanse Gemeenschap en een ontspannen, gezonde en mediterrane levensstijl aannemen. Deze stad in het binnenland aan de zuidelijke Costa Blanca heeft een welverdiende internationale faam verworven vanwege zijn diensten voor het Europese publiek, zijn rustige en aangename atmosfeer en zijn contact met de natuur. Bovendien zult u zich in San Fulgencio heel gelukkig voelen om te genieten van de beste gastronomie in Spanje en de wereld . De typisch mediterrane keuken, samen met de producten van topkwaliteit, maken het leven in deze hoek van Alicante tot een genot. Alsof dat nog niet genoeg voor u is, heeft San Fulgencio een buitengewone locatie, dicht bij een van de meest exclusieve golfbanen, "La Marquesa", en de beste Spaanse kustlijn "Orihuela Costa". Aan deze Middellandse Zeekust, op slechts enkele minuten van onze huizen die te koop staan, vind je allerlei soorten stranden met de Blauwe Vlag en "Q" voor toeristische kwaliteit.

 • wilde stranden
 • fijne zandstranden
 • kiezelstranden
 • nudisten baaien
 • Stranden omgeven door duinen en dennenbossen
 • Stranden met kristalhelder water
 • Aanbod van watersporten (snorkelen, windsurfen, kajakken, duiken, etc.)
 • Verscheidenheid aan diensten (wc, parkeren, bewaking, verhuur van ligbedden en parasols...)
 • levendige strandtentjes

Koop een van onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje in ruil voor tal van voordelen

Wilt u een huis kopen zonder veel geld uit te geven? Doe het gemakkelijk met onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje. In ruil daarvoor krijgt u tal van voordelen die u zullen helpen uw levenskwaliteit te verbeteren. Onze zonnige eigendommen zijn tweedehands en verkeren in een onberispelijke staat van bewaring. Bovendien zorgt het typisch traditionele ontwerp voor een warm en gezellig gevoel . Onder de goedkope eigendommen aangeboden door SMART PROPERTIES belichten we:

 • Appartementen met terras en eigen patio
 • Appartementen met gemeenschappelijk zwembad
 • Onafhankelijke villa's met tuinen
 • Herenhuizen in rustige woonwijken

Alle eigendommen in deze catalogus hebben zeer concurrerende prijzen en sommige van onze huizen zijn exclusief. Dit betekent dat u ze niet bij een ander makelaarskantoor zult vinden omdat hun huidige eigenaren ze in onze handen hebben gelaten. Transparantie, professionaliteit en ethiek hebben ons tot een toonaangevend makelaarskantoor in San Fulgencio gemaakt.

Wilt u uw huidige woning verkopen om een van onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje te kopen?

Naast het aanbieden van goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje en een gepersonaliseerd aankoopproces, hebben we een complete en uitgebreide verkoopservice (hoogwaardige foto's, overtuigende teksten, promotie op portals, Google-positionering en nog veel meer.) Vertrouw op onze SMART PROPERTIES agentschap en controleer de vriendelijkheid van onze meertalige agenten.

 • Amsterdamse straat kantoor:

+34 966 790 787 | +34 622 001 605 | Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

 • Kantoor Pisuerga Park:

+34 966 919 928 | +34 688 265 406 | Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp