Goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation

Goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation

Bij Smart Properties bieden we een grote verscheidenheid en selectie van goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation.  Onze herenhuizen zijn perfect gelegen om hun eigenaars een prachtig uitzicht op de zee of de omgeving te bieden.

Dit model herenhuis heeft optimale afmetingen voor comfortabel en stress-vrij wonen.  Veel van onze herenhuizen hebben een terras of patio waar u kunt genieten van grote familiebijeenkomsten of een ontspannen lezing.

Het hoogtepunt van onze herenhuizen te koop in La Marina is hun prijs. We hebben goedkope herenhuizen tegen zeer concurrerende prijzen en zelfs tegen een lagere prijs dan in eerste instantie aangeboden. Als je net gepensioneerd bent en met je partner van een gezellige mediterrane woning wilt genieten, zijn onze goedkope herenhuizen in de urbanisatie La Marina je beste keuze.

Onze herenhuizen behoren tot een wooncomplex waar rust en een goede sfeer heersen.  Bovendien is La Marina Urbanisation perfect aangepast om eigenaars uit andere Europese landen te verwelkomen. Dus, als u een buitenlandse klant bent die een tweede huis in Spanje wil kopen, zult u zich hier thuis voelen.


Welke andere voordelen hebben onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation?

Naast de prijs, de grootte en de rust, bieden onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation hun eigenaars nog vele andere voordelen voor hun welzijn.

 • Dankzij het feit dat onze herenhuizen niet in het centrum van de stad liggen, zijn er geen grote gebouwen omheen. Dit betekent dat je kunt genieten van een grotere hoeveelheid natuurlijk licht in je huis.
 • Als u een van onze herenhuizen koopt, kunt u genieten van een prachtige groene omgeving met een gemeenschappelijk zwembad. Als het zomer wordt, kunt u kiezen tussen een verfrissende duik zonder
 • het huis te verlaten of de zee, gelegen op slechts een paar kilometer van het complex.
 • Maak je geen zorgen over parkeren, want het is een gemakkelijk parkeerterrein.
 • La Marina Urbanisation is ook een ideale plek voor kinderen en dieren, want dicht bij onze huizen vindt u open ruimtes of kinderspeelplaatsen.

Wilt u uw huis verkopen voordat u een van onze fantastische herenhuizen koopt? Smart Properties heeft een professioneel team van makelaars die u zullen helpen om uw woning in de kortst mogelijke tijd te koop te zetten.

Kom meer te weten over onze "verkoop uw huis" service op onze website: https://smartpropertiesinspain.com/nl/verkopen-van-uw-woning/

 
Kom en zie onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation!

Smart Properties wacht op u in een van haar makelaarskantoren in San Fulgencio om meer te weten te komen over onze catalogus van goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation:

KANTOOR CALLE AMSTERDAM:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

Wij geven u ons e-mailadres, zodat u contact kunt opnemen met ons verkoopteam voor alle vragen met betrekking tot onze goedkope woningen te koop in Costa Blanca: sales@smartinmo.com


Goedkope herenhuizen te koop in de urbanisatie La Marina

Bent u op zoek naar goedkope woningen in de buurt van de zee en omgeven door diensten en natuur? Dan mag je onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisatie niet missen, een wooncomplex dat aan niets ontbreekt.

 • Middellandse Zee : op slechts 10 minuten afstand liggen de Blauwe Vlag-stranden van Guardamar del Segura.
 • Vrije tijd: heel dichtbij is de stad Torrevieja die allerlei diensten en vrije tijd biedt om te entertainen en plezier te hebben.
 • Midden in de natuur: je vindt er inheemse vegetatie en fruitbomen om je neus te prikkelen met de geur van citrus.
 • Wandelroutes: er zijn verschillende routes en paden die toegankelijk zijn vanuit verschillende delen van het complex.
 • Parken en recreatiegebieden: het resort is ontworpen voor iedereen om van te genieten en kinderen en dieren kunnen vrij spelen in de ruime buitenruimtes.
 • La Marquesa Golf: Een zeer populaire 18 holes par 71 baan op korte afstand van de urbanisatie La Marina.
 • Gastronomie: in deze urbanisatie zijn er veel internationale restaurants (Japans, Italiaans, Mexicaans, Engels...) waar u graag van hun gerechten geniet en u met hun heerlijke maaltijden terug naar de kindertijd brengt.

 

SMART PROPERTIES is een bureau dat gespecialiseerd is in goedkope herenhuizen te koop in de urbanisatie La Marina

Naast nieuwbouwwoningen zijn wij een makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in het aanbieden van de beste goedkope herenhuizen te koop in de urbanisatie La Marina.

Prijs en kwaliteit mogelijk? Ja, bij SMART PROPERTIES werken we elke dag om huizen te bestuderen en te veroveren tegen ongelooflijke prijzen en met geweldige kwaliteiten die ze echte koopjes maken.

Gaat u de kans missen om in een gebied zo idyllisch als het is tegen een zeer lage prijs en met uitzicht op zee te wonen?

Sommige van onze herenhuizen zijn onlangs gerenoveerd om de beste kwaliteiten en materialen te bieden aan hun toekomstige eigenaren. En dat niet alleen, want sommige van onze goedkope herenhuizen hebben een solarium met een fantastisch uitzicht op de blauwe Middellandse Zee.

Nog een van de grote voordelen die onze herenhuizen uniek en speciaal maken, zijn hun strategische ligging : dicht bij bushaltes, allerlei diensten, de zee, golf en de luchthavens van Murcia en Alicante.

Hervorm naar uw wens een van onze goedkope huizen en herenhuizen te koop in de urbanisatie La Marina bij ons

Bij SMART PROPERTIES, het makelaarskantoor gespecialiseerd in deze urbanisatie, bieden wij u de mogelijkheid om al onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanization of op andere locaties aan de Costa Blanca en Costa Cálida met ons te renoveren.

Wil je de ruimtes uitbreiden? Misschien een badkamer of keuken renoveren of het te koop staande herenhuis volledig renoveren? We hebben een team van meertalige experts die u tijdens het hervormingsproces zullen helpen om aan al uw behoeften te voldoen en een hoge standaard van uitvoering en kwaliteit van ontwerp en materialen te garanderen.

Neem eenvoudig contact met ons op via e -mail sales@smartinmo.com of kom naar onze kantoren:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Pisuerga-park, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp