Goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation

Goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation

Bij Smart Properties bieden we een grote verscheidenheid en selectie van goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation.  Onze herenhuizen zijn perfect gelegen om hun eigenaars een prachtig uitzicht op de zee of de omgeving te bieden.

Dit model herenhuis heeft optimale afmetingen voor comfortabel en stress-vrij wonen.  Veel van onze herenhuizen hebben een terras of patio waar u kunt genieten van grote familiebijeenkomsten of een ontspannen lezing.

Het hoogtepunt van onze herenhuizen te koop in La Marina is hun prijs. We hebben goedkope herenhuizen tegen zeer concurrerende prijzen en zelfs tegen een lagere prijs dan in eerste instantie aangeboden. Als je net gepensioneerd bent en met je partner van een gezellige mediterrane woning wilt genieten, zijn onze goedkope herenhuizen in de urbanisatie La Marina je beste keuze.

Onze herenhuizen behoren tot een wooncomplex waar rust en een goede sfeer heersen.  Bovendien is La Marina Urbanisation perfect aangepast om eigenaars uit andere Europese landen te verwelkomen. Dus, als u een buitenlandse klant bent die een tweede huis in Spanje wil kopen, zult u zich hier thuis voelen.


Welke andere voordelen hebben onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation?

Naast de prijs, de grootte en de rust, bieden onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation hun eigenaars nog vele andere voordelen voor hun welzijn.

  • Dankzij het feit dat onze herenhuizen niet in het centrum van de stad liggen, zijn er geen grote gebouwen omheen. Dit betekent dat je kunt genieten van een grotere hoeveelheid natuurlijk licht in je huis.
  • Als u een van onze herenhuizen koopt, kunt u genieten van een prachtige groene omgeving met een gemeenschappelijk zwembad. Als het zomer wordt, kunt u kiezen tussen een verfrissende duik zonder
  • het huis te verlaten of de zee, gelegen op slechts een paar kilometer van het complex.
  • Maak je geen zorgen over parkeren, want het is een gemakkelijk parkeerterrein.
  • La Marina Urbanisation is ook een ideale plek voor kinderen en dieren, want dicht bij onze huizen vindt u open ruimtes of kinderspeelplaatsen.

Wilt u uw huis verkopen voordat u een van onze fantastische herenhuizen koopt? Smart Properties heeft een professioneel team van makelaars die u zullen helpen om uw woning in de kortst mogelijke tijd te koop te zetten.

Kom meer te weten over onze "verkoop uw huis" service op onze website: https://smartpropertiesinspain.com/nl/verkopen-van-uw-woning/

 
Kom en zie onze goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation!

Smart Properties wacht op u in een van haar makelaarskantoren in San Fulgencio om meer te weten te komen over onze catalogus van goedkope herenhuizen te koop in La Marina Urbanisation:

KANTOOR CALLE AMSTERDAM:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

Wij geven u ons e-mailadres, zodat u contact kunt opnemen met ons verkoopteam voor alle vragen met betrekking tot onze goedkope woningen te koop in Costa Blanca: sales@smartinmo.com

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp