Goedkope bungalows te koop in La Marina Urbanisatie

Goedkope bungalows te koop in La Marina Urbanisatie

Als u op zoek bent naar een gezellige woning, vlakbij de zee en vooral voor een goede prijs, dan raden we bij Smart Properties onze goedkope bungalows te koop aan in de urbanisatie La Marina.

Laat de zeebries je lichaam strelen en adem elke dag frisse en zuivere lucht in. Met onze bungalows te koop in La Marina heeft u gemakkelijk toegang tot de meest populaire winkels in de omgeving : supermarkten, winkels, apotheken ... U woont op slechts 130 meter van het commerciële gebied.

Maar dat is niet alles. Als u een van onze prachtige goedkope bungalows koopt, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee. Wie heeft er nooit van gedroomd om te genieten van een heerlijk ontbijt met een prachtig uitzicht op zee? Nu, met onze goedkope woningen te koop in de urbanisatie La Marina is alles mogelijk.

Ben je gepassioneerd door de Spaanse mediterrane keuken? Als dat zo is, zult u door een van onze bungalows te kopen talloze restaurants ontdekken die heerlijke gastronomische gerechten uit de stad aanbieden. Daarnaast kunt u genieten van een fris biertje of een glas witte wijn op een van de “chiringuitos” terrassen op de dichtstbijzijnde stranden: Guardamar del Segura of La Marina.

Verkoop uw oude huis voordat u een van onze goedkope bungalows te koop in de urbanisatie La Marina koopt

Bij Smart Properties kunnen we zorgen voor de verkoop van uw vorige woning en vervolgens het geld investeren in een van onze goedkope bungalows te koop in de urbanisatie La Marina. We stellen u een persoonlijke adviesdienst en een reeks online marketingtools ter beschikking zodat uw huis in de kortst mogelijke tijd een mogelijke aankoop vindt.

Smart Properties ontvangt dagelijks veel interessante vragen over onze catalogus van onroerend goed te koop aan de Costa Blanca. Als u besluit om te verkopen om een vakantiehuis in La Marina Urbansiation te kopen, zorgen wij voor de zichtbaarheid op internet die uw eigendom verdient:

  • Publicatie van de woning op onze website
  • Optimalisatie van het eigenschappenbestand
  • Exporteren naar de meest populaire nationale en internationale vastgoedportals
  • Posten op sociale media
  • En nog veel meer

Als u meer informatie wilt over hoe u uw eigendom aan de Costa Blanca kunt verkopen met Smart Properties, ga dan naar onze sectie "verkopen" van onze website.

Verbeter uw welzijn door te wonen in een van onze goedkope bungalows te koop in de urbanisatie La Marina

Smart Properties en zijn gekwalificeerde team van makelaars nodigen u uit om onze catalogus van goedkope bungalows te koop in de urbanisatie La Marina te ontdekken. Wij helpen u die verhoging van de levenskwaliteit te bereiken die u zoekt aan de Costa Blanca.

Wilt u meer informatie over onze bungalows, neem dan contact met ons op. Ga naar onze contactsectie en vul het formulier in dat verschijnt, schrijf ons een e-mail naar sales@smartinmo.com   of kom langs op:

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR PISUERGA PARK:

Pisuerga-park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp