Goedkope appartementen te koop in San Fulgencio Spanje

Goedkope appartementen te koop in San Fulgencio Spanje

U zult versteld staan wanneer u onze Goedkope Appartementen te koop in San Fulgencio Spanje ontdekt. San Fulgencio, een charmante gemeente in het binnenland aan de zuidelijke Costa Blanca, gelegen in de befaamde provincie Alicante, een ideale plek om te ontsnappen voor een weekend of om het hele jaar door te wonen voor:

 • Spectaculaire mediterrane klimaat met heldere luchten en zeer weinig neerslag.
 • Uitstekende lokale mediterrane keuken en internationale restaurants.
 • Rustige, internationale sfeer: de overgrote meerderheid van de bewoners komt uit Midden- en Noord-Europa.
 • Urbanisatie La Marina: een wooncomplex dat uw welzijn zal verhogen.
 • Natuurlijke omgeving om te wandelen, fietsen en trektochten te maken.
 • Nabijheid van de Middellandse Zee, de internationale luchthaven van Alicante (verschillende low cost vluchten) en de golfbaan "La Marquesa".
 • Nabijgelegen stranden: La Marina, El Pinet, die van Guardamar del Segura met de Blauwe Vlag onderscheiding.

Als u een huis wilt kopen in de buurt van de Middellandse Zeekust en u kunt zich niet veroorloven om veel geld uit te geven, dan zijn onze goedkope huizen te koop in San Fulgencio Spanje zeer geschikt voor wat u zoekt.


Uitzicht op de natuur vanuit onze goedkope appartementen te koop in San Fulgencio Spanje met solarium en privé terras

Het beste aan onze Goedkope Appartementen te koop in San Fulgencio Spanje, is niet alleen de prijs, maar de uitstekende eigenschappen om van de Spaanse zon en rust te genieten door het prachtige uitzicht op de natuur, het privé solarium om te zonnen en een groot terras perfect om te ontbijten en de dag te beginnen, plezier te hebben met bordspellen met de familie of te dineren onder het maanlicht. In onze appartementen kunt u van twee dingen tegelijk genieten: leven in een natuurlijke en rustige omgeving en tegelijkertijd op loopafstand zijn van alle voorzieningen. Bovendien behoren tot de meest opvallende voordelen:

 • Muggengaas
 • Veiligheidsroosters
 • Airconditioning
 • Verwarming
 • Open, onafhankelijke en volledig uitgeruste keuken
 • Ruime en lichte kamers

Naast de appartementen op de begane grond hebben wij ook appartementen op tussenverdiepingen met uitstekende privé- en gemeenschappelijke ruimtes (pergola, barbecueplaats, tuinen, zwembaden, sociale club...).


2 diensten in 1: verkoop uw huidige woning en koop een van onze goedkope appartementen te koop in San Fulgencio Spanje

Met SMART PROPERTIES kunt u vele voordelen krijgen zoals het verkopen van uw huidige woning en het kopen van een van onze Goedkope Appartementen te koop in San Fulgencio Spanje. Bekijk onze verkoopdiensten en zie hoe gemakkelijk het voor ons zal zijn om uw huidige woning te verkopen (kwaliteitsfoto's, taxatie van de woning, promotie en marketing, zichtbaarheid op internet...) Op dezelfde pagina vindt u een formulier om in te vullen dat slechts 30 seconden van uw kostbare tijd in beslag zal nemen (persoonlijke en eigendomsgegevens). Wij bieden u ook de mogelijkheid om contact op te nemen met ons meertalig agentschap dat ruime openingsuren heeft. Ons email adres is sales@smartinmo.com.

Kantoor Amsterdam Street:
Telefoon: +34 966 790 787

Mobiel: +34 622 001 605

Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante)

Kantoor Parque Pisuerga:
Telefoon: +34 966 919 928

Mobiel: +34 688 265 406

Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante


Goedkope appartementen te koop in San Fulgencio Spanje

Onze goedkope appartementen te koop in San Fulgencio Spanje zijn een van de meest gewilde eigendommen om in Spanje te wonen omdat het allerlei comfort en voordelen biedt om te genieten van de Costa Blanca. Het brede scala aan internationale diensten, de nabijheid van de Middellandse Zee en de beroemde golfbaan "La Marquesa" en het fantastische mediterrane klimaat hebben het tot een van de meest populaire bestemmingen bij het Europese publiek gemaakt. Bovendien bevindt San Fulgencio zich in de regio Vega Baja del Segura, die u garandeert een gezonde levensstijl aan te nemen dankzij de voortreffelijke typische keuken, met fruit en groenten van hoge kwaliteit. Vega Baja del Segura is zelfs een van de belangrijkste leveranciers van de landbouwsector in Spanje.

Als u een passie heeft voor mediterrane stranden en natuur, moet u weten dat op slechts 10 minuten van deze gemeente Alicante de mooiste stranden van Orihuela Costa liggen. De meest opvallende zijn die van Guardamar del Segura met beschermde ruimtes, prachtige duinen, strandbars en de mogelijkheid om allerlei soorten wateractiviteiten te beoefenen. U vindt er ook andere nabijgelegen stranden met de Blauwe Vlag en "Q" voor toeristische kwaliteit. In de gemeente San Fulgencio is er internationaal een van de meest gewilde ontwikkelingen. De urbanisatie La Marina is een idyllische plek en een maatstaf voor mensen van verschillende Europese afkomst om het hele jaar door te wonen.


Goedkope appartementen te koop in San Fulgencio Spanje, een ideale optie om het hele jaar door te wonen of te verhuren aan derden

Er is veel vraag naar onze goedkope appartementen te koop in San Fulgencio, Spanje vanwege hun fantastische goedkope prijzen. Veel van onze klanten die deze huizen kopen, vinden dat het een meer dan eerlijke prijs is in ruil voor alle privileges die het leven in San Fulgencio biedt. Bovendien trekken de appartementen in San Fulgencio veel bezoekers die er een weekendje tussenuit willen of op vakantie willen, waardoor ze gemakkelijk verhuurd kunnen worden. Onze appartementen hebben:

 • 2 en 4 kamers
 • elektrische poorten
 • beveiligingsbalken
 • buitenruimtes
 • Ruime en zonnige kamers
 • Volledig ingerichte keukens
 • klamboes
 • Gemeenschappelijk zwembad

En dit alles op slechts 10 minuten van de Middellandse Zeekust en dicht bij golf! Het kopen van een van onze goedkope eigendommen is een investeringsmogelijkheid die moeilijk op te geven is. Als u vragen heeft, neem dan contact op met ons toonaangevende bureau in San Fulgencio.


SMART PROPERTIES begeleidt u tijdens het aankoopproces van een van onze goedkope appartementen te koop in San Fulgencio, Spanje

Ons SMART PROPERTIES-bureau helpt u van begin tot eind bij de aankoop van een van onze goedkope appartementen te koop in San Fulgencio, Spanje. Daarnaast zijn we een internationaal vastgoedbedrijf met uitgebreide ervaring in het omgaan met Europese klanten en bieden we een pakket exclusieve diensten aan die je graag zult ontdekken. Klik hier voor alle ondersteuning die we u kunnen bieden en neem nu contact met ons op:

 • Amsterdamse straat kantoor:

+34 966 790 787 | +34 622 001 605 | Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

 • Kantoor Pisuerga Park:

+34 966 919 928 | +34 688 265 406 | Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp