Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina

Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina

De Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina bevinden zich in dit unieke wooncomplex aan de Costa Blanca, waar culturele diversiteit een onderscheidend kenmerk is dat de levens van haar bewoners verrijkt. Een groot percentage van degenen die ervoor kiezen om zich hier te vestigen zijn buitenlanders uit verschillende landen, wat een levendige multiculturele omgeving creëert vol mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en duurzame vriendschappen te sluiten.

Enkele unieke kenmerken van deze urbanisatie:

 • Een mozaïek van nationaliteiten : in de urbanisatie La Marina ontmoet je mensen van over de hele wereld, die elk hun eigen cultuur, tradities en perspectieven inbrengen. Deze diversiteit creëert een stimulerende omgeving waar je ervaringen kunt uitwisselen, kunt leren van verschillende culturen en kunt genieten van een verrijkend samenleven.
 • La Marquesa Golf: Een paar kilometer verderop ligt de prestigieuze golfbaan La Marquesa Golf, een ware stimulans voor wie van deze exclusieve sport houdt. Hier kunnen inwoners van Urbanización La Marina genieten van leuke en opwindende middagen terwijl ze hun swing perfectioneren en genieten van het prachtige landschap rondom de baan.
 • Een exclusieve levensstijl: De combinatie van multiculturalisme in Urbanización La Marina en vrijetijdsmogelijkheden, zoals golf, zorgen voor een exclusieve levensstijl die mensen van over de hele wereld aantrekt. Of u nu geniet van een rondje golf met internationale vrienden of een diner deelt met buren uit verschillende landen, elke dag biedt nieuwe ervaringen en unieke verbindingen.

Dit en nog veel meer is wat u te wachten staat in La Marina Urbanización!

SMART PROPERTIES biedt u oplossingen op maat met Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina

De Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina zijn een staaltje van uitmuntendheid en kwaliteit, dankzij het werk van SMART PROPERTIES, het makelaarskantoor dat zich ook onderscheidt als bouwbedrijf . Onze ervaring en toewijding stellen ons in staat om uitgebreide en gepersonaliseerde oplossingen aan te bieden om aan al uw bouw- en renovatiebehoeften te voldoen.

Wij beschikken over de meest gekwalificeerde professionals op bouwgebied , die u persoonlijk advies en effectieve oplossingen bieden voor uw renovatie- of uitbreidingsproject. Wij garanderen hoge kwaliteitsnormen in uitvoering, materialen en ontwerp, waarbij we aandacht besteden aan elk detail om optimale en langdurige resultaten te bereiken.

Wilt u uw badkamer en keuken renoveren? Uw woning uitbreiden om er met uw familie en vrienden optimaal van te genieten? Bij SMART PROPERTIES maken wij uw ideeën waar en bieden wij oplossingen op maat aangepast aan uw behoeften en budget .

Voltooi het Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina aankoopproces in de kortst mogelijke tijd

Wil je Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina nu meteen kopen? Ons kantoor is gevestigd in dezelfde urbanisatie La Marina, in San Fulgencio, waardoor we dicht bij onze klanten en de eigendommen die we beheren kunnen staan.

Als u niet naar Spanje wilt reizen, kunnen wij de aan- en verkoopprocedures ook online beheren. Onze handels- en makelaars kunnen u meer informatie geven over de veilige en snelle processen die wij bieden.

U kunt ons bellen met de volgende gegevens:

Straatkantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga Parque Straatkantoor 

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante
Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina

Zoek je naar Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina? Bij SMART PROPERTIES vindt u uw toekomstige woning! De urbanisatie La Marina is een charmante residentiële enclave gelegen in een bevoorrechte omgeving,die de rust van een natuurlijke omgeving combineert met het comfort van dicht bij alle stedelijke voorzieningen. Hier vindt u een ruim aanbod aan gerenoveerde appartementen, perfect voor wie op zoek is naar levenskwaliteit en comfort.Opvallende kenmerken van de urbanisatie La Marina:

 • Plaats bevoorrecht:Strategisch gelegen tussen de kust en de stad geniet u van het beste van twee werelden.
 • Natuurlijke omgeving: Het wordt omgeven door indrukwekkende landschappen en groene gebieden en biedt een rustige en ontspannen omgeving.
 • Diensten: Met een breed scala aan diensten in de buurt, van supermarkten tot gezondheids- en onderwijscentra.
 • Vrije tijd en sport:Met tal van recreatiemogelijkheden en buitenactiviteiten, zoals nabijgelegen stranden en golfbanen.
 • Kalmte:De La Marina Urbanisatie biedt een veilige en rustige omgeving voor u en uw gezin.

Mis de kans niet om van het leven in de urbanisatie La Marina te genieten. Vind uw gerenoveerde appartement en maak van deze prachtige plek uw nieuwe thuis.

Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina tegen TOP-prijzen en uitzicht op zee

Wij bieden een unieke woonervaring aan de kust met Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina die u zal verrassen. Ontdek waarom onze appartementen de ideale keuze zijn voor wie op zoek is naar kwaliteit, comfort en schoonheid met uitzicht op zee. Hoogtepunten van onze appartementen:

 • Voordelige en gerenoveerde prijzen: Wij bieden aantrekkelijke prijzen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Elk appartement is met veel aandacht gerenoveerd, wat een moderne en gastvrije sfeer garandeert.
 • Uitzicht op zee en nabijheid van het strand: Word elke ochtend wakker met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en geniet van de nabijheid van prachtige gouden zandstranden.
 • Beglaasd terras: Ontspan en geniet het hele jaar door van het mediterrane klimaat op onze glazen terrassen, ideaal om ongeacht het seizoen van de zon en het uitzicht te genieten.

Onze appartementen bieden niet alleen schoonheid en comfort, maar ook bruikbaarheid en functionaliteit. Met extra functies zoals airconditioning, lift, wasruimte en berging wordt uw dagelijks leven comfortabeler dan ooit. Onze gerenoveerde appartementen Ze vallen op door hun aandacht voor detail en modern design. Van ruime serres tot elegante en functionele interieurs, elke ruimte is zorgvuldig ontworpen om u maximaal comfort en stijl te bieden.

Kom genieten van het mediterrane leven in een van onze Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina!

Je zoekt Gerenoveerd appartementen in de urbanisatie La Marina? Kijk niet verder! Bij Smart Properties bieden wij u een ruime keuze aan woningen die aan uw verwachtingen voldoen en meer. Ontdek de perfecte combinatie van luxe aan de kust en modern comfort in onze exclusieve appartementen. Met een bevoorrechte locatie in de urbanisatie La Marina bieden onze appartementen het beste van twee werelden:Prachtig uitzicht op zee en de nabijheid van alle voorzieningen die u nodig heeft.Hier vindt u alles wat u nodig heeft om optimaal van het mediterrane leven te genieten.

 • Straat Kantoor Amsterdam

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

 • Pisuerga Park-kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp