Eigendom te koop San Fulgencio Spanje

Eigendom te koop San Fulgencio Spanje

Eigendom te koop San Fulgencio Spanje

Op zoek naar een woning te koop in San Fulgencio Spanje tijdens uw pensioen? Bij SMART PROPERTIES zijn we gespecialiseerd in het kopen en verkopen van alle soorten van wederverkoop en nieuwbouwwoningen zoals: appartementen, herenhuizen, vrijstaande huizen, villa's, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen, bungalows, landhuizen en zelfs grond beschikbaar om te beginnen met de bouw van uw huis project van de grond af aan.

Op 5 kilometer van de stranden van Guardamar del Segura vinden we de gemeente San Fulgencio waar het grootste aantal buitenlandse inwoners van de Valenciaanse Gemeenschap is geconcentreerd. Deze grote aantrekkingskracht is in grote mate te danken aan het spectaculaire mediterrane klimaat met meer dan 300 dagen zon, de diversiteit aan vrijetijds- en restaurantaanbod en de nabijheid van de zee en de golfbanen. Wist u dat de Costa Blanca ook bekend staat als "La Costa del Golf"?

Vanuit SMART PROPERTIES nodigen wij u uit om onze beste huizen te koop in San Fulgencio met zwembad en in de buurt van de voorzieningen te ontdekken. Wij hebben momenteel ideale woningen voor gezinnen en gepensioneerde koppels die hun kwaliteit van leven willen verbeteren in een ontspannen verblijf samen met de benijdenswaardige weersomstandigheden van Spanje.

Vind de woning te koop in San Fulgencio Spanje die het beste past bij uw profiel

Onze makelaars aan de Costa Blanca staan tot uw beschikking om uw zoektocht te beginnen naar de ideale woning te koop in San Fulgencio Spanje. De aankomst in de gemeente Alicante zal niet lang duren aangezien het vliegveld van Alicante - Elche slechts 30 minuten verwijderd is over de weg.

Welk model van onroerend goed heeft u in gedachten? Als u onze catalogus verkent, zult u blij zijn met geweldige ideeën: een modern landhuis voor de verkoop in San Fulgencio, met privé zwembad, tuin en terras met barbecue, een herenhuis met een uitstekende ligging en een gereduceerde marktprijs, of een gerenoveerd appartement in San Fulgencio met toegang te voet tot alle voorzieningen. Welke heeft uw aandacht het meest getrokken? Let op en laat ons weten welke woning te koop is in San Fulgencio die u graag zou willen hebben.

San Fulgencio is zeer goed omringd door naburige steden met een rijk aanbod aan toerisme en diensten zoals Rojales met zijn pretpark (Aquapark), Ciudad Quesada met zijn prachtige golfbaan (La Marquesa Golf) of Guardamar del Segura met zijn kilometerslange gouden zandstranden en kristalhelder water.

SMART PROPERTIES helpt u bij het zoeken naar uw woning voor verkoop San Fulgencio Spanje

Als u een woning in San Fulgencio Spanje te koop heeft aangeboden uit onze wederverkooplijst, kunnen wij u veel meer informatie bieden om uw beslissing zo objectief mogelijk te maken. Wij helpen u graag met alles wat u nodig heeft, of het nu gaat om het verkrijgen van een NIE of het overdragen van uw woning.

Wij wachten op u in Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). Kunt u niet binnenkomen? Maakt u zich geen zorgen, want wij zijn ook beschikbaar:

-Lijn telefoon: +34 966 790 787

-Mobiele telefoon: +34 622 001 605

-Fax: 966 797 842

-Email: sales@smartinmo.com

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp