Eigendom te koop in Guardamar del Segura

Eigendom te koop in Guardamar del Segura

Eigendom te koop in Guardamar del Segura

Als u een woning in Guardamar del Segura wilt kopen, raden wij u aan onze website te bezoeken. Wij bieden u een fantastische selectie van woningen in deze prachtige stad aan de zuidelijke Costa Blanca. Guardamar ligt tussen de spectaculaire Cabo de Santa Pola en het toeristische stadje Torrevieja. Het heeft een uitgestrekte kustlijn waar u brede stranden van goudkleurig en zacht zand kunt vinden.

Op slechts twee kilometer van het stadscentrum ligt de monding van de rivier de Segura. U kunt deze reis te voet of op de fiets maken door de aangename en perfect bewegwijzerde route te volgen die grenst aan het beroemde Alfonso XIII Park dat bestaat uit 800 hectare duinen, bomen en pijnbomen. Deze stad, traditioneel gewijd aan de visserij, heeft een vissershaven en een jachthaven. U zult het heerlijk vinden om bij zonsondergang de vismarkt te bezoeken en vers van de zee gekochte vis te kopen. De exquise garnalen en glasaaltjes zijn typisch.

De nautische club organiseert zeilwedstrijden en leuke viswedstrijden die u kunt observeren vanuit de vele strandbars die u op het strand vindt. Stel je voor dat je een exquise zeevruchten paella proeft terwijl je de immensiteit van de Middellandse Zee observeert.

Guardamar del Segura is de perfecte plek voor watersporten: zeilen, waterskiën, windsurfen, duiken, kanoën, ... Dankzij de 10 kilometer kustlijn kunt u zich vermaken aan boord van uw jetski.

Welk type onroerend goed te koop in Guardamar del Segura heeft uw voorkeur?

Vertel ons over het onroerend goed te koop in Guardamar del Segura dat u zoekt. Wij zullen aandachtig luisteren naar uw uitleg om u een bestudeerde selectie van eigendommen aan te bieden die passen bij uw profiel.

Onder onze woningen in Guardamar del Segura bieden wij u typische stadswoningen met hun witte balustrades en hun roodachtige daken die zeer dicht bij het strand liggen. Onze moderne appartementen met grote terrassen zijn ideaal om te ontspannen terwijl u naar de zee kijkt. Kies uit woningen gelegen in het centrum van de stad naast alle diensten of appartementen gelegen in prachtige privéwoningen met een gemeenschappelijk zwembad en grote tuinen.

We hebben ook een interessante portefeuille van percelen die u in staat stellen om het huis dat u wilt te bouwen, volledig gepersonaliseerd en aangepast aan uw wensen. In SMART PROPERTIES hebben we een afdeling architectuur en bouw die we tot uw dienst stellen om alle stappen in verband met de bouw uit te voeren:

  • de realisatie van bouwprojecten
  • de aanvraag voor gemeentelijke bouwvergunningen
  • woninghervormingen
  • technische en juridische documentatie: legalisaties, sloopwerken, bewonerscertificaat, ...

Bezoek onze website en vind de woning te koop in Guardamar del Segura die u zoekt

Als u onze website bezoekt, vindt u de woning te koop in Guardamar del Segura waar u de beste momenten met uw gezin zult doorbrengen. Aarzel niet om ons te raadplegen over eventuele vragen die u heeft over de aankoop van een woning in Spanje. We hebben een zeer gespecialiseerd en meertalig team dat al deze problemen zal oplossen. Wij spreken vloeiend Engels, Frans, Spaans, Duits, ...

Vul het contactformulier op de website in of schrijf een e-mail naar sales@smartinmo.com.

Onze kantoren zijn gevestigd in:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 -03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 91 9928 | +34 688 265 406

© 2023 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp