Een huis verkopen in la Marina Urbanisatie

Een huis verkopen in la Marina Urbanisatie

Wist u dat Smart Properties u kan helpen bij de verkoop van een huis in la Marina Urbanization of aan de Costa Blanca? Dat klopt, ons makelaarskantoor verkoopt niet alleen nieuwe of wederverkoop eigendommen, maar helpt ook haar klanten om hun huizen in een recordtijd te verkopen.

Bij Smart Properies adviseren wij u om uzelf in handen te geven van een professional, want als u besluit om een woning op eigen houtje te verkopen, kunt u uiteindelijk geld en tijd verspillen. Heeft u genoeg van bezoeken die eindigen met een "we nemen contact met u op"? Bij Smart Properties voorzien we u van alle nodige tools in vastgoed promotie en marketing zodat de leads die we ontvangen van hoge kwaliteit zijn.

Een van de vele taken die we zullen uitvoeren om uw huis in La Marina Urbanización te verkopen zal zijn om het onroerend goed bestand te optimaliseren tot het maximum. Wij beschikken over een geavanceerd CRM voor onroerend goed dat ons in staat stelt om te werken aan de SEO van elk van onze eigendommen:

 • Aantrekkelijke titels met gebruik van de juiste trefwoorden
 • Geoptimaliseerde beschrijving van het onroerend goed
 • Fotobestand met toepassing van de ALT op de afbeeldingen
 • Meta-tags
 • enz.

Met deze SEO werkzaamheden zullen wij uw woning beter zichtbaar maken op het internet dan andere te koop staande woningen in hetzelfde gebied als de uwe. Naast het werken aan de SEO van het onroerend goed, zullen wij ook zorg dragen voor de promotie van uw huis in La Marina op de belangrijkste nationale en internationale onroerend goed portals: Kyero, Idealista, Rightmove, Zoopla, Habitaclia, Fotocas en A Place in the Sun.


Met Smart Properties kunt u een huis verkopen in La Marina Urbanization op een comfortabele manier: wij spreken uw taal

Hoe vaak heeft u moeten veranderen van bedrijf of professional omdat ze niet met u kunnen omgaan in uw taal? Met Smart Properties kunt u een huis verkopen in la Marina Urbanization op de manier die een klant wil: in hun taal.

Ons makelaarskantoor in San Fulgencio - Alicante beschikt over een meertalig team van makelaars. Onze professionals kunnen u helpen in het Spaans, Nederlands, Engels, Duits en Frans.

 Bij Smart Properties zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid van het verkopen van een woning en hoe belangrijk het is om dit veilig en comfortabel te doen. Om deze reden kunnen wij u adviseren over onze diensten. Leg uzelf in de handen van onze professionals en ontdek de beste manier om een woning te verkopen aan de Costa Blanca.


Ik wil een huis verkopen in La Marina Urbanization, wat moet ik doen?

Als u zeker weet dat u een huis wilt verkopen in La Marina Urbanization, is de volgende stap om contact op te nemen met een onroerend goed specialist. Als u meer wilt weten over ons makelaarskantoor en ons proces van het kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje, neem dan contact met ons op via e-mail.  Schrijf ons op sales@smartinmo.com

Woont u aan de Costa Blanca? Wij wachten op u in een van onze makelaarskantoren

KANTOOR AMSTERDAM STRAAT:

Calle Ámsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


Een huis verkopen in de urbanisatie La Marina

Wilt u een huis verkopen in de urbanisatie La Marina? U bent bij ons aan het juiste adres, SMART PROPERTIES is een makelaarskantoor gespecialiseerd in aan- en verkoop van onroerend goed in deze regio.

Zodra u uw huis in La Marina bij ons heeft verkocht, kunt u een andere fase van uw leven oplossen, de problemen van het huis waar u niet meer wilt wonen achterlaten en een nieuw leven beginnen.

Een zeer interessante optie is om een nieuw pand te kopen dankzij de verkoop die u heeft bereikt. Wij bieden u nieuwbouw- en verkoopwoningen in de urbanisatie La Marina en chalets, herenhuizen, bungalows, villa's en appartementen te koop in Guardamar, Torrevieja, San Fulgencio, Ciudad Quesada...

Als het uw droom is om een woning te verkopen om een andere te kopen, ofwel om lange vakantieperiodes door te brengen of om te verhuizen naar een nieuw huis met de modernste materialen, dan helpen wij u te krijgen wat u het liefste wilt.

De urbanisatie La Marina is een prachtig wooncomplex omgeven door mediterrane dennenbossen en weelderige inheemse vegetatie waar u het hele jaar door kunt genieten van de felle zon. Dit resort is ideaal om uw favoriete activiteiten te doen en elke dag van het jaar te genieten dankzij de zonnige en milde winters.

7 redenen om een huis in de urbanisatie La Marina te verkopen met SMART PROPERTIES

Wat zijn de redenen om een huis in de urbanisatie La Marina bij ons te verkopen?

 • We hebben een geweldige ervaring en kennis van de vastgoedmarkt waardoor we de verkoopprijs goed kunnen krijgen
 • We zullen met succes zorgen voor alle tijdige procedures en mogelijke problemen die zich kunnen voordoen: erfenissen, flatgebouwen...
 • We zullen een effectieve marketingstrategie uitvoeren om uw huis te verkopen: webpromotie, in populaire portals, fotografisch rapport, SEO-positionering
 • Wij beheren de volledige verkoop: huurdocumentatie, belastingen, handtekeningen ...
 • Wij begeleiden u naar de notaris voor al uw vragen
 • Zodra de aankoop is voltooid , blijven we tot uw beschikking staan voor alles wat u nodig heeft.
 • We stroomlijnen het proces, verkopen bij ons is makkelijker dan je denkt

Hoe een huis in de urbanisatie La Marina verkopen?

Vul het contactformulier in om te beginnen met de verkoop van een huis in de urbanisatie La Marina of in andere delen van de Costa Blanca zoals Guardamar, Ciudad Quesada, Orihuela Costa, Torrevieja of La Mata, dicht bij het strand, golfbanen of charmante stadjes Middellandse Zee.

Dankzij de voortdurende betrokkenheid en toewijding van ons werk hebben we een unieke diepgaande kennis van het gebied en een totaal begrip van wat onze klanten zoeken.

Ons vastgoedteam is meertalig , we zullen u helpen in het Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits en Russisch . Neem nu contact met ons op en stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com . U kunt ons ook bezoeken op onze kantoren:

KANTOOR 1

Calle Amsterdam, 1 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR 2

Pisuerga-park, 56 – 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 919 928 | +34 688 265 406


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp