Bargain Landhuizen te koop La Marina Urbanisatie

Bargain Landhuizen te koop La Marina Urbanisatie

Bent u op zoek naar een ruime woning om samen met uw geliefden van te genieten? Smart Properties biedt u een koopje Landhuizen te koop in La Marina Urbanisation met alle luxe details tegen de beste prijs.

Als u kinderen of kleine familieleden heeft, is dit model perfect voor hen. Wonen in een van onze fantastische landhuizen, zult u genieten van een prachtige tuin of een groot stuk grond voor uw kinderen om rond te rennen en plezier te hebben in alle veiligheid. U kunt ook familiebijeenkomsten organiseren en genieten van een heerlijke lunch of diner.

Onze goedkope landhuizen in Urbanisatie La Marina zijn ontworpen om te leven en te genieten op elk moment van het jaar. Om deze reden kunnen wij u landhuizen met zwembad aanbieden om af te koelen wanneer de zomer en de hitte naderen.

Ziet u zichzelf al zonnebaden of genieten van een ontspannende lezing bij het zwembad? Als u alle voordelen van het leven in een landhuis aan de Costa Blanca werkelijkheid wilt maken, leg uzelf dan in de handen van Smart Properties.

Veel van onze eigendommen in La Marina - San Fulgencio worden aangeboden tegen een gereduceerde prijs. Dus profiteer van de gelegenheid en zet in op een betere kwaliteit van leven, tegen een verrassende prijs.


Onze koopjes Landhuizen te koop in La Marina Urbanisatie zijn gelegen op loopafstand van het strand

Onze Koopjes Landhuizen te koop in La Marina Urbanisatie zijn mediterrane woningen, wat betekent dat ze zijn gebouwd op loopafstand van de zee. Meer specifiek liggen onze landhuizen op ongeveer 7-8 kilometer van het dichtstbijzijnde strand van dit wooncomplex: het strand van Guardamar del Segura en het strand van La Marina.

Als u houdt van wandelen langs de kust, watersporten beoefenen of gewoon zonnebaden liggend op het zand, kunt u door het kopen van een van onze goedkope villa's in La Marina elke dag genieten van het strand.

Op de stranden van Guardamar en La Marina kunt u ook genieten van de Spaanse mediterrane gastronomie dankzij de vele restaurants en "chiringuitos de playa" (strandbars) in de omgeving.

Bij Smart Properties willen we dat u uw wens vervult om aan de Costa Blanca te wonen of, als u er al woont, om uw welzijn en levenskwaliteit te verbeteren. Wij bieden u een meertalig professioneel team om u te helpen en te adviseren tijdens het gehele verkoopproces: administratieve procedures, juridische aspecten, aanpassing aan de woning, enz.


Maak kennis met alle kwaliteiten van onze voordelige landhuizen te koop in La Marina Urbanisation

Neem contact met ons op en ontdek alle voordelen van het kopen van een van onze voordelige landhuizen te koop in La Marina Urbanisation.

Stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com of kom ons bezoeken op:

CALLE AMSTERDAM KANTOOR:

Calle Amsterdam, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 790 787 |+34 622 001 605

KANTOOR PARQUE PISUERGA:

Parque Pisuerga, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante - Spanje)

Telefoonnummers: +34 966 919 928 | +34 688 265 406

© 2021 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp