Appartementen te koop in urbanisatie La Marina

Appartementen te koop in urbanisatie La Marina

Appartementen te koop in urbanisatie La Marina

Onze appartementen te koop in La Marina urbanisatie hebben een grote vraag onder Britten, Duitsers, Noren, Zweden, Fransen, ... In het hart van de Costa Blanca Zuid ligt San Fulgencio, een typisch Spaans stadje met een prachtige gastronomie, een felle zon en een zeer aantrekkelijke rustige omgeving om te ontspannen en te rusten . Tot deze stad behoorde enkele decennia geleden de bouw van een moderne urbanisatie, ideaal om na pensionering te leven. Inwoners uit heel Europa hebben ervoor gekozen om in deze prachtige urbanisatie een tweede verblijf te verwerven om aangename vakantieseizoenen door te brengen of om na hun pensionering in Spanje te gaan wonen. Daarom vinden we in La Marina een multiculturele bevolking , meestal uit het buitenland, die hun smaak voor zon, golf, gezond leven en de zee gemeen heeft.

In de urbanisatie La Marina vinden we alle nodige services om deze vakantielevensstijl af te maken. U vindt tal van internationale restaurants om de keuken van uw land te blijven proeven. Ook zult u in de lokale restaurants traditionele gerechten uit dit gebied proeven, zoals "gekookt met ballen" of "rijst met konijn gemaakt met brandhout". U zult ook verrast zijn door het aantal winkels met internationale producten waarmee u de gewoonten van uw land van herkomst kunt blijven gebruiken.

In onze appartementen te koop in urbanisatie La Marina, zult u een idyllische levensstijl leiden

Nu bieden we u de mogelijkheid om te genieten van de levensstijl die u altijd al wilde hebben. Bezoek onze appartementen te koop in de urbanisatie La Marina en u zult uw ideale huis vinden. We hebben een interessante selectie van wederverkoopappartementen waar u kunt genieten van het fantastische gemeenschappelijke zwembad of kunt ontspannen door een boek te lezen in het solarium.

Onze appartementen zijn gebouwd met uitstekende materialen. Ze hebben een typisch en traditioneel ontwerp, heel typerend voor de Costa Blanca. U zult genieten van de artistieke roosters van de ramen, de witte balustrades, de brede bogen van de portieken, de veelkleurige tegels, de okerkleurige daken, de brede terrassen, ...

Wij bieden u appartementen met twee of drie slaapkamers voor u om te kiezen op basis van uw prioriteiten. Ze hebben inbouwkasten en sommige worden met meubels verkocht . Ze zijn gericht op de bergen of de zee, waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Bovendien zijn ze dicht bij alle diensten, dus het leven in hen zal zeer de moeite waard zijn.

Op onze website vindt u meer informatie over onze appartementen te koop in de urbanisatie La Marina

Als u uw informatie wilt uitbreiden over onze appartementen te koop in de urbanisatie La Marina, bezoek dan onze website en u vindt een lijst met de belangrijkste functies, evenals een uitgebreide fotogalerij van elk van onze appartementen. We hebben ook villa's, huisjes, bungalows, commerciële gebouwen, enz. In La Marina, San Fulgencio, Elche, Guardamar del Segura, ...

Wij helpen u graag persoonlijk om uw vakantiehuis aan de Costa Blanca te vinden. Neem contact met ons op en u zult de professionaliteit van onze makelaars controleren. Wij spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen zoals Engels, Duits, Frans, ...

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij wachten op u in onze kantoren in:

KANTOOR 1:

Amsterdam Street, 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

© 2022 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp