Koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura

Koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura

Als u denkt dat wonen aan de Costa Blanca niet binnen uw bereik ligt, neem dan contact op met SMART PROPERTIES en wij zullen u fantastische koopjeshuizen te koop aanbieden in Guardamar del Segura. Deze prachtige stad, gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca, ligt op twee kilometer van de monding van de rivier de Segura, een prachtige plek om te bereiken door een gezonde wandeling te maken door het Alfonso XIII Park, gekenmerkt door zijn achthonderd hectare duinen en duizenden bomen.

Aan de kust vinden we uitgestrekte aaneengesloten stranden die samen goed zijn voor een totaal van tien kilometer zacht, goudkleurig zand. Hoewel Guardamar beroemde stranden heeft, zoals Babilonia, Camp, Les Ortigues, Tossals, Vivers... zijn de meest stedelijke stranden en de stranden met parkeergelegenheid, die ook bekroond zijn met de Blauwe Vlag, de volgende

  • Centrum Strand
  • La Roqueta
  • Moncayo

Het gematigde water, dat als het warmste van de Spaanse Middellandse Zee wordt beschouwd, is ideaal voor watersporten. Fans van windsurfen, jetskiën, kanoën, waterskiën... houden van deze brede stranden waar in de winter de gemiddelde watertemperatuur rond de 20º ligt. Daarnaast organiseert de Club Náutico de Guardamar del Segura leuke vis- en regatta-wedstrijden die u met veel plezier vanaf het terras van een café kunt bekijken terwijl u zonnen.


Met onze koopjeshuizen in Guardamar del Segura kunt u in een comfortabel stadscentrum aan zee wonen

SMART PROPERTIES heeft een aantrekkelijke selectie van koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura die gelegen zijn in het centrum van de stad, dicht bij de zee of naast het natuurpark van de zoutmeren rondom Guardamar.

Onze nieuw gebouwde eigendommen zijn gebouwd volgens eersteklas normen. We hebben fantastische duplexen en appartementen met uitzicht op zee, zeer dicht bij het strand. De keuken, die gemeubileerd en volledig uitgerust is met apparatuur, zal u zeker bevallen. Ze hebben grote terrassen en solariums waar u kunt ontspannen terwijl u naar muziek luistert of plezier heeft in het delen van een aangename avond met uw vrienden.

Onder onze woningen in Guardamarte bieden wij woningen aan met een verschillend aantal slaapkamers en badkamers:

  • appartementen in het centrum van de stad
  • appartementen in de buurt van de zee
  • herenhuizen met gemeenschappelijk zwembad
  • uitstekende penthouses ...

In SMART PROPERTIES beschikken we over een deskundig team van bouwprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het opknappen van uw huis om het uw persoonlijke toets te geven.


Wat zijn de koopjeshuizen in Guardamar del Segura die u wilt bezoeken?

Als u contact met ons opneemt, horen we graag over uw droomhuis en maken we een profiel aan dat aan uw wensen voldoet. We hebben een interessante selectie van koopjeshuizen te koop in Guardamar del Segura, maar we bieden u ook woningen aan in La Marina, San Fulgencio, Elche ...

Volg ons op de sociale netwerken en u zult ons werk, ons team van makelaars, het advies dat wij u bieden om een huis te kopen in Spanje, enz. beter kennen.

Vul het formulier op onze website in of stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook persoonlijk bezoeken in onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam 1 - 03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje.

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 2:

Parque del Esla, 65 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34 966 790 787 | +34 622 001 605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56 - 03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoon: +34966 919 928 | +34 688 265 406


Goedkope woningen te koop in Guardamar del Segura

Bent u geïnteresseerd in het veranderen van uw levensstijl op dit moment? Als u al enige tijd denkt aan het kopen van goedkope koopwoningen in Guardamar del Segura, dan is dit uw moment. Bij Smart Properties zijn we hierin gespecialiseerd en we kunnen u de beste all-round hulp bieden. Bedenk dat dit een van de meest begeerde kustplaatsen is voor buitenlanders.

In Guardamar del Segura vindt u kwaliteitsstranden die ideaal zijn om optimaal te genieten. Het weer is zo prachtig dat u bijna altijd kunt genieten van talrijke zonnige dagen. Deze gezellige stad is de perfecte keuze als u een plek zoekt met veel privacy en wilt genieten van de warmte van de Middellandse Zee. Ook de plaatselijke gastronomie en vrijetijdsbesteding bieden u een leven vol mogelijkheden en plezier.
Wist u dat u meer buitenactiviteiten kunt doen? Naast het goede klimaat zijn er in Guardamar verschillende natuurparken met prachtige faciliteiten. Hier kunt u worden omringd door dennenbossen, dieren, meren, natuurlijke duinen en wandelpaden. De plaats is ideaal voor mensen van alle leeftijden.

Als u een strandliefhebber bent kunt u altijd naar de stranden van Guardamar gaan. Aan de kust vindt u fijn goudkleurig zand en kristalhelder water. Hier kunt u genieten van watersporten zoals kajakken, surfen of snorkelen. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om een boot te huren voor een tochtje langs de kustlijn van de Costa Blanca met uw geliefden.


Nu vindt u een select aanbod van goedkope koopwoningen in Guardamar del Segura met uitzicht op de Middellandse Zee

Droomt u van een verfijnde en elegante woning? Wij willen u onze goedkope koopwoningen in Guardamar del Segura laten zien. Met dit aanbod van eigendommen heeft u zeer TOP eigendommen tegen een optimale marktprijs voor mensen die willen investeren in een huis in Spanje.

U zult er lange of korte tijd in kunnen doorbrengen. De diensten in de omgeving zijn zo goed dat u altijd de maximale voordelen en comfort heeft. In de buurt van onze huizen vindt u levensmiddelenwinkels, restaurants, enz. Bovendien hebben onze meest charismatische appartementen een ongelooflijk uitzicht op de Middellandse Zee. We hebben ook een select aanbod van villa's en huizen.

Onze goedkope koopwoningen in Guardamar del Segura zijn ideaal om in Spanje te wonen!

Wilt u goedkoop onroerend goed kopen in Guardamar del Segura? Ons makelaarskantoor biedt u een groot aantal diensten van groot belang om het proces van kopen en verkopen in Spanje te vergemakkelijken. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij zullen u een lokale makelaar toewijzen die weet hoe hij u de hulp kan geven die u verdient.

Kantoor Amsterdam Street:
Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Pisuerga Park:
Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante, Spanje.
Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp