Koopjesappartementen te koop in Guardamar Spanje

Koopjesappartementen te koop in Guardamar Spanje

Wil je dit najaar langs de kust wandelen terwijl de felle zon schijnt? Laat uw dromen uitkomen door te verhuizen naar de Costa Blanca. SMART PROPERTIES biedt u een interessante portefeuille van koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje . Guardamar del Segura is een kustplaats met uitgestrekte kustlijnen. De lange stranden van zacht zand volgen elkaar tien kilometer lang op, waarin stedelijke stranden, erg toeristisch en met Blauwe Vlag, verweven zijn met andere stranden die bijna maagdelijk zijn, maar van spectaculaire schoonheid.

De monding van de rivier Segura , twee kilometer van het stadscentrum, en het dennenbos van het Alfonso XIII-park dat achthonderd hectare beslaat en dat de opmars van de mobiele duinen over de gecultiveerde velden vertraagt, vormt een zeer aantrekkelijke boomgaard, beroemd om zijn citrusvruchten, meloen en ñoras , een pepersoort die, eenmaal gedroogd, wordt gebruikt als kruiderij in de lokale gastronomie. Op woensdag is er een straatmarkt waar je deze producten kunt kopen, samen met allerlei vers geoogste groenten en fruit. U zult zeker graag de kraampjes bezoeken en de grote verscheidenheid aan items bekijken die u kunt vinden: typische producten , keramiek, kleding en schoenen, fruit en groenten ...


In onze koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje zult u genieten van zonnige en zeer aangename winters

In onze koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje, zult u genieten van zonnige winters en zeer aangename temperaturen waardoor u kunt wandelen en fietsen door de brede en diverse natuurlijke ruimtes die deze prachtige stad heeft.

We hebben een brede selectie van appartementen in Guardamar voor wederverkoop en nieuwbouw gebouwd in een moderne of traditionele stijl die zich bevinden in:

  • Het stedelijk centrum
  • Dichtbij het strand
  • Met uitzicht op zee
  • Voor het natuurpark Laguna de La Mata

In onze appartementen gelegen in de stedelijke kern vindt u allerlei winkels in de omgeving : supermarkt, apotheken, gezondheidscentrum, restaurants ... Sommige van onze appartementen hebben een privé urbanisatie met een gemeenschappelijk zwembad , groot solarium, kinderspeeltuin en weelderige tuinen waar u kunt zonnebaden en plezier kunt hebben zonder uw woonwijk te verlaten.

Het grote terras is het meest aantrekkelijke gedeelte van onze appartementen, aangezien u door het goede weer het hele jaar door in Guardamar kunt gebruiken voor vele activiteiten.

Bezoek onze koopjesappartementen te koop in Guardamar, Spanje en u zult zien dat wonen aan de Costa Blanca ook binnen uw bereik ligt

Vertrouw op SMART PROPERTIES en u zult zien dat u uw droom van wonen aan de Costa Blanca kunt waarmaken. Bezoek onze koopjes appartementen te koop in Guardamar, Spanje en geniet dit najaar van de zon en de Middellandse Zee.

Wij bieden u een uitgebreide vastgoedservice en verzorgen alle procedures. We adviseren u ook over verschillende aspecten met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje: wisselkantoor, huurverzekering, notaris, eigendomsregister ...

Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar sales@smartinmo.com . We wachten op u in onze kantoren:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam 1-03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34688265406

Voordelige Appartementen te koop in Guardamar Spanje

Van Smart Properties presenteren wij u deze gezellige woonplek gelegen aan de Costa Blanca! Nu kunt u onze voordelige appartementen te koop in Guardamar Spanje kopen. Deze kustplaats nodigt u uit om te genieten van Spanje zoals geen enkele andere stad dat doet. U woont in het bevoorrechte gebied van de Levante Alicante. Dit betekent dat u dicht bij baaien en ongerepte Blauwe Vlag stranden en de grootste natuurlijke omgevingen van het schiereiland zult zijn.

U moet weten dat Guardamar del Segura een gebied is met een groot prestige onder Europeanen. Dit is te danken aan de dienstverlening, het klimaat en de hoogwaardige stranden die u langs de kust vindt. Ook vindt u in de omgeving de beroemde straatmarkt, de natuurparken, het kasteel van Guardamar, de boulevard en de verschillende openbare parken.

De ligging van Guardamar is perfect als u behoefte heeft aan rust, privacy en allerlei luxe om u heen. In de verschillende urbanisaties van de stad woont een groot percentage buitenlanders, wat u de mogelijkheid biedt om nieuwe vrienden uit uw eigen land te maken. U hebt ook een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten om meer dagen in de buitenlucht door te brengen. Als u van golf houdt, moet u deze elitaire sport beoefenen in La Marquesa Golf. De omgeving en de holes zullen uw vaardigheden op de proef stellen.

Bij Smart Properties presenteren wij u verfijnde koopappartementen in Guardamar Spanje om nu in te investeren!

In onze voordelige appartementen te koop in Guardamar Spanje kunt u genieten van een comfortabeler verblijf tijdens uw bezoeken aan de Costa Blanca Alicante. De verlaagde prijs van de eigendommen van Smart Properties maakt het betaalbaar om te investeren in stijlvolle woningen aan de Middellandse Zeekust van Spanje. De kwaliteiten van de woningen zijn nog steeds zeer hoog, want dit zijn exclusieve aanbiedingen.

U kunt bij ons wonen in een charmante flat in mediterrane stijl! De esthetiek van de gebouwen aan de kust van Alicante is uniek. Wij verzekeren u dat u met plezier zult kijken naar de witgekalkte gevels met grote ramen. Dit alles zorgt voor een grotere aantrekkingskracht op de bewoners. Alleen op deze manier zult u echt geluk voelen elke keer dat u uw tweede huis bezoekt.


Aarzel niet om meer informatie te vragen over Koopjesappartementen te koop in Guardamar Spanje!

Wilt u voordelige appartementen kopen in Guardamar Spanje? Ons makelaarskantoor heeft jarenlange ervaring met de verkoop van onroerend goed aan de Costa Blanca. Wij hebben een groot percentage buitenlanders behandeld die wij hebben geholpen bij het vinden van hun huis aan de Middellandse Zeekust. In feite kunnen wij de complexe taak van het kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje voor u gemakkelijker maken.

Wilt u uw eigendom in een zo kort mogelijke tijd gekocht hebben? Onze snelheid is opmerkelijk. U kunt de sleutels van uw nieuwe woning in Alicante in een paar dagen hebben als u besluit ons te vertrouwen. U kunt altijd een kijkje nemen bij al onze diensten.

Kantoor Amsterdam Street:

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Pisuerga Park

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp