Guardamar del Segura onroerend goed te koop

Guardamar del Segura onroerend goed te koop

Heb je gezien hoe geweldig onze huizen in Costa Blanca Zuid zijn? Het zal geweldig zijn om een vakantie op het strand door te brengen en te rusten in een Guardamar del Segura Onroerend goed te koop zoals het onze: vlakbij het strand, met grote terrassen, zwembad, tuinen en solaria om te profiteren van het goede weer . Als onze huizen ergens door worden gekenmerkt, is het vanwege hun immense ruimtes om te ontspannen.

Vanaf dit moment kunt u op zoek gaan naar het huis van uw dromen. In Smart Properties zal het erg plezierig zijn. We hebben een team van makelaars in Spanje die bereid zijn om u volledig vastgoedadvies te geven in Guardamar, La Marina - San Fulgencio. Wij kunnen u helpen met alles wat u nodig heeft: juridische en financiële diensten, eigendomsoverdrachten, intensief zoeken naar eigendommen , enz. Zie meer diensten op onze website.

Bent u niet overtuigd door een van onze eigendommen en geeft u er de voorkeur aan uw huis helemaal opnieuw te ontwerpen en te personaliseren ? Wij kunnen u ook helpen. Bij Smart Properties zijn we ook toegewijd aan de bouw van woningen in Guardamar del Segura, La Marina en Elche . We hebben de beste professionals in ontwerp en constructie. Als u onze nieuwe ontwikkelingen in Costa Blanca - Spanje wilt zien en wilt zien hoe we werken, kom dan naar ons kantoor aan de Calle Ámsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje). We staan altijd open voor al uw suggesties om u een objectief en realistisch perspectief van de markt te bieden.

Waar vindt u een Guardamar del Segura onroerend goed te koop dat het echt waard is

Bent u op zoek naar Guardamar del Segura onroerend goed te koop in uw land, maar krijgt u geen geweldige resultaten? Geef je dromen nog niet op. Bij Smart Properties bieden we u een schitterende lijst met eigendommen te koop in Costa Blanca Zuid om de zomer door te brengen of om het hele jaar door te wonen : appartementen, halfvrijstaande villa's, onafhankelijke chalets, begane grond, bungalows ... en nog veel meer mogelijkheden die je mist!

Als u nu onze catalogus met huizen te koop in Guardamar del Segura opent, profiteert u van een breed aanbod aan huizen met verlaagde prijzen . Profiteer van de meest concurrerende prijzen op de markt om dichter bij de Costa Blanca te komen en een ongelooflijke ervaring te beleven met het beste bedrijf. Guardamar is een garantie voor rust en veiligheid. De prachtige stranden geven je de rust die je nodig hebt om het nieuwe jaar met goede energie te beginnen .

Hoewel Guardamar del Segura een geweldige bestemming is om in te wonen, kunnen we ook andere nabijgelegen steden markeren, zoals La Marina Urbanización, Gran Alacant, Torrevieja, Santa Pola, Arenales del Sol, Ciudad Quesada, Orihuela Costa of Rojales . Maar hoe weet u welke bestemming u moet kiezen? Praat rustig met onze makelaars in dezelfde taal en we zullen alle twijfels die u heeft ophelderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een onroerend goed te koop in Guardamar del Segura

Kies ons als uw vertrouwde makelaar en we zullen het Guardamar del Segura onroerend goed te koop vinden dat ideaal is voor wat u zocht: een zonnige vakantie, een rustig pensioen of een gezond langetermijnleven . Costa Blanca overtreft uw verwachtingen!

Heb je een vraag? Hieronder geven we u onze contactgegevens:

  • Vaste lijn: +34966790787
  • Mobiele telefoon: +34622001605
  • Fax: 966797842
  • E-mail: sales@smartinmo.com

Guardamar del Segura onroerend goed te koop

Wil je een prachtig vissersdorp van grote relevantie aan de Costa Blanca leren kennen? Smart Properties nodigt u uit om een kijkje te nemen bij onroerend goed in Guardamar del Segura dat te koop staat. Dankzij de bevoorrechte ligging, het klimaat en de cultuur geniet u van tal van voordelen:

  • Je krijgt meer zon met tot wel 320 zonnige dagen.
  • Het klimaat in Guardamar ligt het hele jaar door gemiddeld rond de 18 graden .
  • Op de culturele agenda van Guardamar vindt u evenementen, concerten en theaters.
  • Multiculturalisme is heel breed maar je houdt altijd meer privacy dan in omliggende steden.
  • U krijgt een tweede verblijf in Spanje .
  • De luchthaven van Alicante ligt op minder dan 40 kilometer afstand.
  • Nabijgelegen steden als Torrevieja, La Marina of Orihuela Costa zijn binnen handbereik.

Vergeet saaie dagen! Guardamar is de ideale locatie voor mensen die constante stimulatie nodig hebben . Vanuit de stad kunt u naar La Marquesa Golf gaan en golfen wanneer u maar wilt. U kunt de lagunes van La Mata en Torrevieja bezoeken om uzelf te omringen met een meer natuurlijke ruimte. U zult het voorrecht hebben de duinen van La Marina aan uw eigen voeten te voelen. En dit alles gecombineerd met prachtige uitzichtpunten gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca om de zonsondergang te bekijken.


Smart Properties heeft een woning te koop in Guardamar del Segura om te investeren in Spanje!

Wilt u nu investeren in onroerend goed te koop in Guardamar del Segura? We hebben flats, huizen, appartementen en bedrijfsruimten op maat van uw behoeften. We zullen u voorzien van een brede catalogus zodat u degene bent die kiest. Toch kunnen wij u ook woningen aanbevelen op basis van onze ruime ervaring.

De huizen in Guardamar del Segura liggen dicht bij stranden zoals Les Ortigues, El Camp, La Roqueta en Babilonia . Ook vanuit onze woningen is zeezicht meer dan gegarandeerd. Door het raam te openen, voelt u de zeebries zo verfrissend in de zomer. Evenzo bevordert de oriëntatie van elke woning lichte ruimtes in huis. Stel je voor dat je je toekomstige huis onderdompelt in een stralende mediterrane zon die de aantrekkelijkheid vergroot.


Heeft u meer informatie nodig over onroerend goed te koop in Guardamar del Segura? Een makelaar zal u hiervoor correct kunnen adviseren

Het is uw moment om te investeren in Spanje en onroerend goed te koop te vinden in Guardamar del Segura! U zult nooit een catalogus krijgen die zo goed is als die wij aan de Costa Blanca aanbieden. Houd er rekening mee dat u elk van onze panden tegen verlaagde prijzen en aangepast aan de vastgoedmarkt in de omgeving zult vinden.

Heeft u hulp op maat nodig? Wij zijn gespecialiseerd in het geven van professioneel advies aan het buitenlandse publiek . Bovendien kunnen we het in meerdere talen doen om meer comfort te genereren.

Amsterdamse straat kantoor:

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Pisuerga park kantoor

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio, Alicante

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur



© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp