Goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje

Goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van goedkope landhuizen te koop in Elche, moet u weten dat Smart Properties een brede catalogus heeft met huizen van dit specifieke model.

Als u een landhuis in Elche probeert te kopen, is dat omdat u op zoek bent naar een huis in een natuurlijke omgeving, waar u frisse lucht kunt inademen en kunt genieten van de rust . Veel van onze landhuizen die te koop staan in Elche bieden uitgestrekte grond om te verbouwen . Nu kunt u uw eigen tuin aanleggen met aardappelen, sla, granaatappel, sinaasappel, enz.

Bij Smart Properties kunnen we voldoen aan de vraag van de klant die geïnteresseerd is in een traditioneel landhuis in mediterrane stijl of de koper die een landhuis wil kopen met een moderner en verfijnder ontwerp.

Naast het opnemen van eigen grond voor teelt, kunnen onze landhuizen in Elche beschikken over:

  • Prive zwembad
  • Werf
  • Terras
  • Solarium
  • parkeren
  • Open haard

Evenzo kunnen onze makelaars u exclusieve landhuizen aanbieden, gebouwd met materialen van topkwaliteit.

3 redenen waarom u bij Smart Properties in Elche, Spanje, goedkope landhuizen zou moeten kopen

Bij Smart Properties stellen we al onze toewijding vanaf het eerste moment ter beschikking van de klant. Als u onze professionals vertrouwt om een van onze landhuizen te koop in Elche, Spanje te kopen, bieden wij u:

  • Persoonlijke behandeling afsluiten. In ons onroerend goed aan de Costa Blanca hebben we een gekwalificeerd menselijk team en bovenal dicht bij de klant. Wanneer een potentiële koper bij ons komt op zoek naar zijn droomhuis, zorgen wij er direct voor dat hij zich prettig en veilig voelt. Vanaf het eerste moment geven we om het welzijn en de kwaliteit van leven van onze klanten.
  • Ruime ervaring in de sector. Ons makelaarskantoor heeft een lange geschiedenis op de onroerendgoedmarkt van de Costa Blanca Zuid. Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we onze diensten kunnen diversifiëren en precies weten wat elke klant nodig heeft.
  • Lange woningportefeuille. Alle gebieden waar we woningen aanbieden, gaan vergezeld van een brede lijst met aanbiedingen, zodat de klant verschillende opties heeft om aan zijn behoeften te voldoen.

Uw nieuwe huis aan de Costa Blanca vindt u tussen een van onze goedkope landhuizen te koop in Elche, Spanje. Kom ze ontdekken!

Kom naar Smart Properties en ontdek onze catalogus met goedkope landhuizen te koop in Elche, Spanje. U kunt meer informatie aanvragen via ons contactformulier in onze "CONTACT" -sectie of neem contact op met een van onze makelaars in La Marina - San Fulgencio:

KANTOOR 1:

Calle Ámsterdam 1-03177 San Fulgencio (Alicante) Spanje.

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 2:

Esla Park, 65-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966790787 | +34622001605

KANTOOR 3:

Pisuerga Park, 56-03177 San Fulgencio (Alicante)

Telefoons: +34966919928 | +34688265406

Goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje

Bent u op zoek naar goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje? Wij van Smart Properties willen u graag kennis laten maken met ons aanbod van woningen in deze stad in de provincie Alicante. De stad ligt op een bevoorrechte locatie zeer dicht bij de Middellandse Zee. Gebieden zoals La Marina, Benidorm of Torrevieja zijn dichtbij. Dit alles biedt enorme mogelijkheden om optimaal van uw vakantie in Spanje te genieten.

Elche is een van de Spaanse steden met de grootste persoonlijkheid op het Iberisch schiereiland. Dit betekent dat het het centrum van vermaak is in de provincie Alicante. De festivals die het hele jaar door plaatsvinden zijn zo gevarieerd dat het nooit saai wordt. Veel ervan gaan gepaard met muziek, dans en vuurwerk. Als toekomstige bewoner zult u zich onderdompelen in de diepste cultuur van de stad en haar aantrekkelijke folklore ontdekken.

U moet ook de geschiedenis van Elche leren kennen. Deze stad heeft een eeuwenlange geschiedenis, vooral in de oude stad. Hier vindt u de overblijfselen van islamitische muren, moskeeën en torens met een uiterst exotische historische oorsprong. Dit alles gaat gepaard met talrijke groene en natuurlijke ruimtes. In de directe omgeving zijn er verschillende openbare parken die het landschap en de straten van Elche sieren. Er is hier ook een beroemd palmbos, dat op de Werelderfgoedlijst staat.


Wij verzekeren u dat u verliefd zult worden op onze goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje!

Bent u op zoek naar een tweede huis in Spanje? Bekijk de goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje. Dit exclusieve aanbod biedt u grote woningen waar u als gezin kunt wonen. Het landelijke aspect van deze woningen breekt met het conventionele ontwerp van typische huizen in Alicante. Dit betekent dat u aan de Costa Blanca over een woning met een groot onderscheidend vermogen beschikt.

Wij verzekeren u een allround comfortabel verblijf! Dankzij de grootte van het terrein kunnen uw kinderen onbezorgd spelen en rondrennen. Veel van onze percelen zijn meer dan 2000 vierkante meter groot. Met zoveel ruimte kunt u uw voertuigen op uw eigen perceel brengen en extra veiligheid toevoegen door goed beschermd te zijn. Je kunt er ook barbecues houden met vrienden en grote feesten.

Wij bieden u interessante diensten bij het kopen van goedkope landhuizen te koop in Elche Spanje!

Wacht niet langer om goedkope landhuizen te kopen in Elche Spanje! Ons makelaarskantoor in La Marina bedient de gehele Costa Blanca. Als teken van onze betrokkenheid raken we graag betrokken bij elke klant. Daarom willen wij u de beste service bieden voor het kopen van een huis in Spanje

Kantoor in Amsterdam Street:

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje).

Kantoor Pisuerga Park:

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje).
Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00


© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp