Goedkope kavel te koop in Elche Spanje

Goedkope kavel te koop in Elche Spanje

Goedkope kavel te koop in Elche Spanje

Bent u een natuurliefhebber en wordt u graag omringd door de frisse lucht van het platteland? Wij stellen u een interessant aanbod voor van Goedkoopkoopkoopkoop in Elche Spanje, ideaal voor de teelt of de woningbouw. U zult genieten van een landschap van palmen, planten en mediterrane bomen dat ongeëvenaard is.

Als u op zoek bent naar een rustige plek weg van de drukte en het lawaai van de stad, zal deze catalogus van grond te koop op het platteland van Elche u zeer interesseren. U vindt er een grote verscheidenheid en een zeer goede kwaliteit: van 11.600m2 bouwgrond in Elche met een sterk aanbevolen uitzicht tot 9.900m2 percelen voor agrarisch gebruik en met irrigatiewater. Wat u ook zoekt, bij SMART PROPERTIES hebben we geweldige projecten voor u.

Wilt u een landhuis of een villa bouwen in de omgeving van Elche om gelukkig te leven met uw gezin? De kinderen zullen het leuk vinden om rond te rennen in de grote tuinen van het huis of te spelen in de verschillende buitenruimtes. Met zo'n mooie villa aangepast aan uw behoeften, zult u graag barbecuefeestjes organiseren onder uw beste vrienden of het hele gezin op zondag samenbrengen om een smakelijke paella te eten en onvergetelijke momenten te delen.

Ik ben op zoek naar een goedkoop perceel te koop in Elche Spanje om een villa met zwembad en tuin te bouwen

Als je jezelf in de toekomst ziet wonen in een villa met een zwembad, tuin en grote terrassen, kun je vandaag de dag beginnen met het bekijken van goedkope grond die te koop is in Elche Spanje. Met de hulp van SMART PROPERTIES kunt u dichter bij de vervulling van uw dromen komen. Als specialisten in de promotie en bouw van percelen in en rond Elche, zult u blij zijn met onze uitgebreide diensten.

Welke stappen moet ik ondernemen om verder te komen met mijn woonproject? Om te beginnen raden wij u aan om onze catalogus te bekijken, zodat u aspecten kunt vergelijken zoals: prijzen, afmetingen, uitzicht, ligging, nabijheid van de belangrijkste diensten, sfeer... Zo heeft u al een overzicht en kunt u met zekerheid beslissen over de bouwkavel die uw aandacht het meest heeft getrokken. Het voordeel van het vertrouwen in ons makelaarskantoor in San Fulgencio - La Marina is dat u met de keuze van de grond ook kunt profiteren van hun bouwdiensten.

Als u dat wenst, zal ons team van professionals het huis bouwen en ontwerpen dat u zich altijd heeft voorgesteld en in de door u gewenste omstandigheden. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om zich veilig te voelen bij elke beslissing die u neemt. U zult geen klachten hebben over de nauwe en vertrouwde behandeling van onze makelaars.

SMART PROPERTIES biedt een interessante selectie van Goedkope Plot te koop aan in Elche Spanje

Op zoek naar een goedkoop perceel te koop in Elche Spanje om een grote familie op te voeden? Bij SMART PROPERTIES kunt u de perfecte locatie kiezen om een villa, een landhuis of een herenhuis te bouwen. Met onze bouwdiensten hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoeken naar bouwers in Elche.

Voor meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren:

  • Bezoek ons op Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
  • Bel ons op +34 966 790 787 of +34 622 001 605
  • Stuur ons een fax naar 966 797 842
  • Stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp