Elche Huizen te koop

Elche Huizen te koop

Wat vindt u in onze Elche Huizen te koop catalogus? Wij zullen u verrassen met een uitgelezen selectie van appartementen, goedkope appartementen, landhuizen en villa's met zwembad en een breed scala aan terreinen voor ontwikkeling om het huis van uw dromen te bouwen. Hier vindt u de beste kwaliteit/prijsverhouding.

Als u denkt aan een verhuizing naar een groter huis, met open ruimtes om te zonnen en de zuivere plattelandslucht in te ademen, bent u op de juiste plaats. Veel van onze woningen zijn gelegen in een landelijke omgeving, ideaal om te genieten van een rustig verblijf met uw gezin. U wordt omringd door een mediterraan landschap vol fruitbomen en inheemse vegetatie. Elke ochtend zult u het genoegen hebben om over het terrein en de ecologische paden te wandelen terwijl u het goede klimaat en het idyllische landschap waardeert.

In het bijzonder de gebieden van La Hoya en het platteland van Elche zijn geweldige locaties om een landhuis of een villa te kopen. Echter, als u op zoek bent naar een strandvlakte met uitzicht op zee, raden wij u Arenales del Sol of La Marina aan, twee kustplaatsen in Elche die een bijzondere charme hebben.

Elche Huizen te koop: de mogelijkheid die u zocht

Weet u waarom onze Elche Huizen te koop een geweldig idee zijn om het hele jaar door te wonen? Ten eerste zal hun strategische positie u toelaten om meer dan 300 dagen per jaar van de zon te genieten. Gelukkig zijn onze huizen georiënteerd om het beste uit het natuurlijke licht te halen en bieden ze zo de mogelijkheid om een van de beste klimaten ter wereld te ervaren.

Net als hun benijdenswaardige omgeving zal ook het ontwerp en het comfort van onze huizen u niet onverschillig laten. Binnen ontdekt u lichte, ruime kamers en hoeken waar u urenlang kunt uitrusten zonder dat iemand u lastigvalt. De overgang van de grote stad naar het platteland of de kust is altijd ten goede. Als u uw levenskwaliteit wilt verbeteren en voor uw gezin wilt zorgen, dan is Elche een zeer goede keuze. Wanneer u zich moet losmaken van uw werk of een wandeling moet maken, kunt u dit doen zonder drukte op het platteland of aan zee.

Het maakt niet uit wanneer u naar de Costa Blanca verhuist: het hele jaar door is de gemiddelde temperatuur 18ºC, waardoor het maximum in de zomer wordt bereikt, Elche staat klaar om u te verwelkomen!

Kom en ontdek fantastische Elche Huizen te koop bij Smart Properties

Kunt u zich voorstellen dat u in een van onze Elche Huizen te koop staat? Als het antwoord ja is, wacht dan niet langer en profiteer van de prijsreductie van onze appartementen, villa's en landhuizen. Vandaag kan een goede dag zijn om een veilige toekomst voor uw gezin te plannen.

Bij Smart Properties helpen wij u om uw plaats aan de Costa Blanca te vinden zonder druk en altijd te denken aan uw welzijn. Voor elk overleg kan dat:

  • ons bezoeken op Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)
  • Bel ons op +34 966 790 787 of +34 622 001 605
  • Stuur ons een fax naar 966 797 842
  • Stuur ons een e-mail naar sales@smartinmo.com

Elche huizen te koop

Wilt u huizen te koop vinden in Elche? Bij Smart Properties zijn we daarin gespecialiseerd. Deze prestigieuze stad in Alicante nodigt u uit voor een meer ontspannen en comfortabele levensstijl. In feite kunt u zich erop beroemen dat u in een van de groenste steden van Europa woont. En geen wonder, want het heeft talrijke openbare parken die belangrijke natuurlijke ruimtes bieden.

Elche is een stad met een eeuwenoude geschiedenis die zeer aantrekkelijk is voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Dit kenmerk is te zien in haar oude stad, waar elementen van eeuwen geleden nog steeds bewaard zijn gebleven. In feite is de mix van het traditionele en het moderne in de stad met succes doorgevoerd. Het gebied is ook omgeven door een uitgestrekt palmbos waarvan het landschap zeer verschillende kleuren combineert tot prachtige panoramische uitzichten. Deze oase wordt beschouwd als een van de groenste gebieden van Spanje en staat op de Werelderfgoedlijst.

Het goede weer in Elche is fantastisch om te genieten van de straten, de natuur en de stranden van de Middellandse Zee. Kustgebieden zoals La Marina liggen op minder dan 15 kilometer afstand. Dit maakt het gemakkelijk om u te verplaatsen als u uw dagen wilt doorbrengen op de blauwe vlag stranden van de Costa Blanca. De stad Alicante ligt ook dichtbij, op 17 kilometer afstand. Hierdoor kunt u profiteren van de internationale luchthaven en naar Spanje reizen wanneer u maar wilt.


Nu kunt u investeren in huizen te koop in Elche en een tweede huis hebben!

Investeer in Elche huizen te koop om in Spanje te wonen! Deze woningen zijn perfect om met uw gezin, als stel of alleen te wonen. U zult er een rustiger en meer ontspannen leven kunnen leiden. Gezien de ligging is het voor u gemakkelijk om een superieure gemoedsrust te verkrijgen. Zo zult u zich in onze woningen terugvinden en kunt u zich maximaal opladen.

Wilt u een tweede huis in Spanje? Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in de verkoop aan de Costa Blanca. Deze laag geprijsde wederverkoop woningen hebben alle premium kenmerken. In hen krijgt u een intiem hoekje waar u kunt ontspannen en uw energie kunt opladen in Spanje.

Nooit meer zult u de benauwdheid van een klein huis voelen! Wij verzekeren u dat u dankzij de ruimte van elke woning comfortabeler zult kunnen leven. Als u van plan bent met uw gezin te gaan wonen, zijn onze eengezinswoningen ideaal voor u. Toch zou elk type publiek graag een woning hebben die zo TOP is als de woningen die wij voorstellen.

Bij Smart Properties willen we u graag in detail adviseren over het aanbod in Elche huizen die te koop staan!

Om meer informatie aan te vragen over het kopen en verkopen in Elche huizen te koop moet u contact opnemen met het professionele en deskundige team van Smart Properties. Wij zullen u altijd met de grootste zorg behandelen en kunnen u adviseren bij uw aankoopbeslissing.

Kantoor Amsterdam Street:

Telefoon: +34 966 790 787 |Mobiel: +34 622 001 605 |Adres: Calle Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Kantoor Pisuerga Park

Telefoon: +34 966 919 928 |Mobiel: +34 688 265 406 |Adres: Parque Pisuerga 56, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

Openingstijden: Maandag tot vrijdag, van 9:00 tot 19:00 | Zaterdag, van 10:00 tot 14:00

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp