Eigendom te koop La Marina San Fulgencio

Eigendom te koop La Marina San Fulgencio

Eigendom te koop La Marina San Fulgencio

Succesvol vinden van de Marina San Fulgencio woning te koop die u zocht en genieten van een tweede huis in Spanje in de buurt van de zee. De Marina Urbanización is het toevluchtsoord geworden van de toeristen van alle onderdanen die zich laten zien op de terrassen van de bars of op de stranden zonnen in hun hangmatten of wandelen langs de kust.

De Marina is een wijk die behoort tot de historische stad Elche en valt vooral op door zijn maritieme karakter. De transparantie en de zuiverheid van de stranden zijn erkend met de Blauwe Vlag. De duinen en dennenbossen die er te vinden zijn, maken deze enclave tot een exotische plek die u aanmoedigt om te verdwalen tussen het fijne goudkleurige zand.

Zou u willen leven in deze aangename en rustige sfeer? Bezoek onze uitgebreide lijst van huizen te koop in La Marina Urbanizacion en vervul uw grootste wens om te leven aan de oevers van de Middellandse Zee. In onze catalogus vindt u appartementen, bungalows, landhuizen, villa's, halfvrijstaande en vrijstaande huizen, appartementen en zelfs land voor ontwikkeling om uw droomhuis te bouwen. Neem de tijd en kies de optie die het beste bij u past.

Op zoek naar een woning te koop La Marina San Fulgencio? Wij bieden u oplossingen voor uw vakantie of pensionering

Als u op het punt staat om met pensioen te gaan en op zoek bent naar een rustige bestemming waar er kwaliteitsstranden zijn, raden wij u een verblijf in een woning te koop aan La Marina San Fulgencio. Komt u uit het buitenland? U zult geen probleem hebben om naar uw nieuwe woning te komen, want Alicante - Elche airport ligt op slechts 30 minuten afstand van La Marina over de weg. In dat geval kunnen onze makelaars in de Costa Blanca uw aankomst zonder enige verplichting vergemakkelijken.

Als specialisten in het zoeken naar woningen die aangepast zijn aan het profiel van onze klanten, moeten wij u een verscheidenheid aan mogelijkheden bieden waar u van zult houden. Als u met uw partner reist en een rustig en privé verblijf wilt doorbrengen, hebben we goedkope herenhuizen in La Marina Urbanizacion met een grote veranda om te zonnen en te genieten van het mediterrane klimaat tijdens het eten, lezen, spelen van een bordspel of een andere activiteit.

Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een meer verfijnd huis, hebben we ook nieuw gebouwde vrijstaande huizen in La Marina met alle comfort van thuis: privé zwembad, gemanicuurde tuin, modern design, zonnig terras, enz.

SMART PROPERTIES adviseert u bij de aankoop van een woning te koop La Marina San Fulgencio

Juridisch en professioneel advies voorafgaand aan de aankoop van een woning te koop De Marina San Fulgencio is van vitaal belang voor het bereiken van een succesvolle en winstgevende onderhandeling. Onze makelaars in La Marina zijn vertrouwd met alle juridische en financiële aspecten die nodig zijn voor het koopcontract van een huis, naast het beheersen van verschillende talen.

Maak gebruik van onze diensten en neem contact met ons op als u dat wenst:

-Street Amsterdam 1, 03177 San Fulgencio (Alicante, Spanje)

-Lijn telefoon: +34 966 790 787

-Mobiele telefoon: +34 622 001 605

-Fax: 966 797 842

-Email: sales@smartinmo.com

© 2024 Real Estate · Colofon · Privacy · Cookies · Web plan

Ontwerp: Mediaelx

Contact WhatsApp